Gradonačelnica Tivta dr Snežana Matijević nagradila pripadnike Službe zaštite i spašavanja

3
Služba zaštite i spašavanja sa Predsjednicom opštine Tivat

Predsjednica opštine Tivat prof. dr Snežana Matijević ugostila je danas pripadnike Službe zaštite i spašavanja opštine Tivat na čelu sa komandirom Zoranom Barbićem, kao i pripadnike Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli, kako bi izrazila svoju zahvalnost i zadovoljstvo njihovim radom, posebno ističući nedavnu akciju spašavanja sugrađanke koja je na putu Trojica-Njeguši doživjela saobraćajnu nesreću.

“Nedavna akcija spašavanja u kojoj ste učestvovali, vrijedna je divljenja i ovom prilikom želim da vam se zahvalim u svoje i u ime građana Tivta na požrtvovanosti i hrabrosti koju ste pokazali, ne prvi put, rizikujući i sopstvene živote. Tivat mora prepoznati značaj koji Služba zaštite i spašavanja ima kada je u pitanju bezbjednost svih građana. Opština Tivat ima obavezu čuti i adekvatno odgovoriti na sve potrebe Službe kako bi ista neometano funkcionisala, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da to bude tako“, naglasila je ovom prilikom Predsjednica opštine Tivat.

Komandir Službe zaštite i spašavanja opštine Tivat, Zoran Barbić zahvalio se Predsjednici opštine na prijemu i ukazanoj podršci.

“Bio je to samo jedan od zadataka, koji smo izvršili uspješno, u saradnji sa DVD Krtoli i kolegama iz Službe zaštite i spašavanja iz Kotora. Zajednički napori i i odlična koordinacija doprinijeli su srećnom kraju ove priče. U proteklom periodu dosta toga je urađeno kako bi se poboljšali uslovi u kojim radimo, a svako ulaganje u Službu zaštite i spašavanja višestruko se vrati“, naveo je on.

Svi pripadnici  Službe zaštite i spašavanja  opštine Tivat i DVD Krtoli, koji su učestvovali u akciji spašavanja na putu Trojica-Njeguši, biće novčano nagrađeni, a na prijedlog Predsjednice opštine Tivat.

3 KOMENTARI

 1. Pravo zboriš, samo da doture ne najede, uuuuuuuu to ne bi valjalo. Zato većina dotura ide dignutog nosa, kao nadklasa, osorni, napuvani, a ima ih i onih koji znaju svoju rabotu, ti su normalni i ne treba im poniznost pacijenata da bi bili važni.
  A naši pompijeri su oličenje ljudskosti ! Oni su kao malo, ali jako svjetlo u ovom šporkom svijetu biznisa i prevare.
  Živjeli i sa svake akcije se zdravi doma vratili !

 2. Brao ti ga Matijevicka ! Jes da si freska, ali ako se po jutru dan poznaje, tako ces i nastaviti !
  A DJE STE MUDRE OPSTINSKE GLAVE KOTORA DA IZVUCETE POUKU IZ OVOGA GESTA PA UCINITE NESTO SLICNO SA NASIM POMPIJERIMA ?????????
  Jer, nisu ni manje hrabri ni pozrtvovani, ja kad pasam pored njih ispred Vatrogasnice, svakome se javim iako ih ne poznajem sve, jer ih postujem i divim im se na tome kako skoce kad treba !!!!!
  Znate samo da se klanjate doktorima, ali dzabe vam je, kad dodje DAN za svakoga, necemo utec.

  • SVAKI DESETI DOKTOR NEŠTO ZNA, A ŠEPURE SE 90% NJIH KAO PURANI.
   SVAKI POMPIJER ZNA SVOJU HUMANU RABOTU, A NA RUBU SU EGZISTENCIJE KOLIKO DOBIJU MJESEČNO !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]