Gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević čestitao građanima Novu 2015. godinu

7
Gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević

Gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević čestitao je građanima Novu 2015. godinu.

U čestitci se kaže:

Dragi moji sugrađani,

Sa iskrenim poštovanjem, želim vam sve najbolje u Novoj 2015. godini – dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, uspjeh na poslu i u školovanju, mnogo zadovoljstva, sreće i ljubavi. Neka vam sljedeću godinu obilježe dobri i lijepi trenuci, čemu možete doprinijeti svojim trudom i zalaganjem, međusobnim poštovanjem, razumijevanjam, iskrenošću i tolerancijom.

Po prirodi sam optimista, pa se nadam da će, bez obzira na brojne izazove i posljedice globalne ekonomske krize, 2015. godina biti dobra kako za našu državu, tako i za i naš grad. Smatram da moj optimizam nije bez osnova, jer milenijumsko kulturno i duhovno nasljeđe Kotora ogroman je i izuzetan potencijal. Racionalno koristeći taj potencijal i afirmišući prednosti koje već posjedujemo, možemo i moramo Kotoru pružiti nove razvojne impulse.

Svojom specifičnom i jedinstvenom ljepotom i tradicijom, naš Kotor je zaslužio da od njegovog imena stvorimo brend koji će biti prepoznatljiv u svijetu. Moramo biti svjesni da živimo u jednom od najljepših i kulturnim vrijednostima najbogatijih gradova na Mediteranu. Nasljeđe predaka i odgovoran odnos prema budućim generacijama obavezuju nas da radimo za dobro ovog grada. Ukoliko na pravi način iskoristimo resurse koje posjedujemo, uvjeren sam da možemo našem Kotoru izgraditi renome prepoznatljive destinacije u oblasti ekskluzivnog turizma. Da bismo to uradili, neophodno je da konsolidujemo sve raspoložive snage. U tom pravcu, moj prioritet na ovoj odgovornoj funkciji biće da u narednom periodu formiram tim stručnih i kompetentnih ljudi, koji će definisati buduću strategiju turističkog razvoja Kotora, zasnovanu na valorizaciji našeg kulturnog nasljeđa, ali i neophodnosti izgradnje adekvatnih hotelskih i smještajnih kapaciteta.

Zajedno sa svojim timom, truduću se da ne zapostavimo ni ostala za Kotor značajna pitanja u oblasti novih i neophodnih infrastrukturnih rješenja, posebno u oblasti saobraćaja. Očekujem dobru komunikaciju sa građanima i u tom pravcu preduzeću sve aktivnosti da lokalna uprava postane prava adresa za pitanja i sugestije građana, kako bismo izgradili dobru i uspješnu međusobnu komunikaciju koja će doprinijeti prosperitetu i razvoju grada.

Dragi moji Kotorani, nadam se da ćemo imati dovoljno entuzijazma i energije da realizujemo planove za dobro svih nas, te da će nam predstojeća godina biti uspješna i obilježena pozitivnim pomacima.

Još jednom vam svima iskreno čestitam Novogodišnje i Božićne praznike i želim srećnu i uspješnu Novu 2015. godinu, stoji u čestitki gradonačelnika Kotora dr Aleksandra Stjepčevića.

Novu 2015. godinu građanima Kotora je čestitao i predsjednik skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica.

7 KOMENTARI

 1. Dragi nas Gradonacelnice, sa nama se nijeste nista dogovarali, jeli tako (tako je) ali neka ti je sretnja godina nova.

 2. CESTITAM PRAZNIKE SKALI I GRADONACELNIKU DOKTORU ALEKSANDRU STIJEPCEVICU ZELIM ISTO ONO STO I ON SVOJIM GRADJANIMA

 3. Brvo Gradonacelnice Sasa !
  Vi ste onakvi kakvi bi trebali svi da budu, a nema ih!
  Vi ste Gradonacelnik svih gradjana – poput nestranacke licnosti pametnog, velikog covjeka!
  Neka i Vas prati svaka sreca na licnom i profesionalnom putu!
  Neka je sretna Nova skalaradiju i da jos dugo, dugo, emituju svoj program!
  Svi zdravi i veseli bili !

 4. Dragi nas Gradonacelnice !
  Budi nam zdrav i gospostven kao do sada, sa svakim dobrom u tvojoj familji.
  Neka Ti se ostvare sve lijepe zelje. Veselo docekaj Novu i neka ti cijela pasa u tom duhu.
  Zelimo da nam jos dugo budes nas Gradonacelnik, ne samo dvije godine!

  Svima u Skalaradiu takodje zelimo puno uspjeha i srece

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].