Gradonačelnik Kotora dr Stjepčević čestitao jevrejski praznik Pesah

10
dr Aleksandar Stjepčević

Gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević uputio je čestitku povodom jevrejskog praznika Pesaha, predsjedniku Jevrejske zajednice u Crnoj Gori gospodinu Jaši Alfandariju, sljedeće sadržine:

“Poštovani gospodine Alfandari,

Jevrejskoj zajednici Crne Gore i jevrejskom narodu u Crnoj Gori čestitam najveći praznik vjere i tradicije Jevreja – Pesah. Neka na ovaj uzvišeni praznik, vaša srca budu ispunjena toplinom i neka se kroz razumijevanje i uvažavanje, sa vjerom u prave ljudske vrijednosti, izgrade mostovi mira i blagostanja u čitavom svijetu. Želim Vam da praznične dane provedete u radosti i miru u krugu svojih najbližih, ispunjeni ljubavlju i spokojstvom”.

10 KOMENTARI

  1. Sad će čestitat Uskrs jedan i drugi i nikako rabota da dođe na red!A sezona samo što nije arivala …..kad ćemo prezidentu što činjet?

  2. Sve je to lijepo i protokol, i ostalo, nego što predsjednik opštine Stjepčević konkretno radi na poboljšanju života u Kotoru?

    • Ja mislim da čeka tebe da napišeš jedan veliki elaborat za poboljšanje stanja i življenja u Kotor pa da ga svi primjenjujemo jer si ti: napravio Jova kola brez točkova !!!

  3. Dobro su se sjetili inama da se cestita praznik jker zivimo svi zajedno pomijesani u nasu preljepu Boku Kotorsku. Cestitam svim clanovima jevrejske zajednice pozdravom Shalom !!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here