HNV: Novčanu pomoć za stradale u Petrinji uplatiti do 15. januara

0

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore poziva crnogorske građane, koji žele pomoći stanovništvu Petrinje stradalom u zemljotresu, da to učine uplatama donacija na žiro- račun Hrvatskog savjeta u Crnoj Gori u NLB banci 530-15509-46, s obaveznom naznakom “za Petrinju” ili “za pomoć Petrinji”.

Iz Hrvatskog vijeća je saopšteno da prikupljanje novca traje do 15. januara.

“Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore unaprijed zahvaljuje svima koji su izvršili uplate, te ljudima dobre volje koji će se pridružiti humanitarnoj akciji u ovom teškom trenutku za građane stradalih.Uz prikupljenu pomoć u hrani i odjeći AK HNV-a izražava duboku žalost i saučešće porodicama nastradalih u razornom potresu koji je zadesio Hrvatsku”, rekli su u vijeću.

 

Oni su pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u akciji prikupljanja novčanih sredstava za stradale u potresu u Hrvatskoj, kako bi, pored moralne podrške, donirane odjeće i hrane, pružili i izvjesnu novčanu pomoć.

“Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i Amatersko kazalište Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore šalju pomoć za stradale u potresu porukom podrške “Slogom ka pobjedi pred razornim silama prirode”. Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore zajedno sa svojim amaterskim pozorištem, šalje prvu donaciju stradalima u Petrinji, Sisku i okolini. Razorne su sile prirode, ali čovjek u slozi i ljubavi uvijek pronađe put za pobjedu”, poručili su članovi Amaterskog kazališta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]