Hotel “Splendid” svojevrsna katedra turizma

11
Hotel "Splendid"

Žarko Radulović

audio: Žarko Radulović

Prestižni Hotel “Splendid” danas proslavlja deset godina postojanja i predstavlja svojevrsnu katedru turizma Crne Gore, kazao je za Skala radio Žarko Radulović, direktor i jedan od suvlasnika ovog hotela.

“Splendid“ je kotorski hotel u Bečićima, jer su u projektu njegovog razvoja bili glavni Kotorani, rekao je Radulović, a sa druge strane Kotor nema hotel.

Na naše pitanje kako to objašnjava, on je kazao da za to niko nije kriv do sami Kotorani.

“Nijesu krivi ni bivši ni sadašnji, a neće ni buduće vlasti ni gradonačelnici. Kotorani treba da shvate da moraju da podrže onoga ko se pojavi sa ozbiljnim projektom za hotel. Dok ne bude postignut koncenzus svih građana da Kotoru treba jedan hotel, a pri tom da ga oni ne kreiraju i ne govore kakav on treba da bude, do tada Kotor neće imati hotel”, poručio je Radulović.

“Splendid jeste kotorski, iako je u Bečićima koji je u Budvi, a Budva u Crnoj Gori, pa je Hotel Splendid i kotorski i budvanski i crnogorski”, rekao je Radulović, ne skrivajuići zadovoljstvo zbog toga.

“Najveći uspjeh ovog hotela je taj što je on bio baza odakle su izašli profesionalci. Širom svijeta su danas ljudi koji su svoj radni vijek počeli u ovom hotelu, a danas su u vodećim svjetskim  lancima koji su znanje upravo stekli u Hotelu Splendid“, rekao je Radulović.

11 KOMENTARI

 1. Splendid je možda Ruski, možda Jevrejski, možda Žarkov, možda….. Čiji god da je, za primjer je. To je ocjena koju možete pročitati u inostranim asocijacijama.

 2. “Splendid jeste kotorski, iako je u Bečićima koji je u Budvi, a Budva u Crnoj Gori, pa je Hotel Splendid i kotorski i budvanski i crnogorski”, rekao je Radulović, ne skrivajuići zadovoljstvo zbog toga.

  Ovakvo izlaganje,je mogao naravno,da plasira samo KORMILAR svih brodova..

  • iz ove izjave blijesti nevidjena lucidnost ! Slazem se s tobom kotoraninu. Odakle je izvuko ovakvu nebulozu samo on zna .

 3. Dobro jutro bonaci i Skali u ovo studeno julsko jutro.
  Bacim oćadu na vijesti, masakr u Nici me iznova zgrozi, pa uteknem da pročitam nešto podnošljivije za početak dana iako podstiče na rigoleto. HOTEL.
  Osjećaj mučnine imam od samog izlaganja Biznismena, izjava koje ne znače ništa do gomilanje riječi bez uporišta u istini i smislu.
  Ne bi ih citirao dosta su jednom ovjekovječene i nisu za zaborav, nego da ostanu zapisane kao mudrosti predstavnika Nove Klase-. Progovore malo i oslikaju sebe u svakom pogledu.

 4. KATEDRU SU OSMISLILI I STVORILI OMRZI TAJKUNI RUSI…vele recepcioneri kotorski..? E bo..rusi-srbi-češi-počeši SE ,ĐE ,TE -zaSRBI-ONIJE POLA MILIJARDE EURIĆA..TE TAJKUNI”kotorski ugone”U KASE crnogorske….? DOBRO JE E SU UGRABILI I POČELI IZ sPLENDIDA..A NE IZ KAFANA KOTORSKIJE-E BI TI DANAŠNJI svjecki sindžiri-BILI KA KOTOSKI TURISTIČKI EFEKTIVI-EVO 28 GODINA-ZAHVALJUJUĆI “KOTORSKIM I DRUGIM RECEPCIONERIMA”-IZ svjeckih SINDŽIRA NJIHOVIH VLASNIKA…?! A NAŠI BRODOVI TONE,TONE…I AKO SU CRVENE BOJE-OD KRVI PROLETERA KOJI “POGIBOŠE” OD VARDARA DO TRIGLAVA-ZA LJUBAV SVOJIH GAZDA KOJI IH(IZ GROBOVA) LJUBU I GRLE-MAZEĆI IH SVEZANE u SVJECKE SINDŽIRE…EVO VIŠE OD KVARTA OD SRAMOTNOGA VIJEKA..CRNOGORSKOG POSRTANJA…! LANCI-SINDŽIRI-KADENE-ALKE-BEOČUCI…SVUD OKO NAS..NAPRIJED BORCI NAŠI..”OSLOBODIOCI SVEGA ..”….LIŠI ONOGA ŠTO JE GOSPOD ZA NEBESA SVEZA..?! I UTIM USLOVIMA-“NIKO KA VI TUTI CVANTI-L A D R I..KRIVI KOTORANI-JER IZ NJEHOVIH NJEDARA….KRENULA JE “ČETVROČLANA BANDA-PREDVOĐENA IVICOM I MARICOM I OSTALIM KOTORSKIM RECEPCIONERIMA-NOTA BENE NA STARU SRPSKU(TADER)NJIHOVU STARU GODINU-1989 DA OBURDAVAJU DOMOVINU -CRNU GORU…?! IZ NJEDARA TZV.SuDoPerice-DO SKORO-NA DVORU GOSPODARA CRNE GORE..KOJU PROGUTAŠE NJENA ĐECA-SUPOTNO UČENJU LJENINA…?! I NA ULTIMU-POKAŽITE MI -VI ….RECPCIONERI KOTORSKI -ĐEDOVU KUĆU(IMOVINU?)U GRADU KOTORU…?

  • Ne derinjaj se!
   Ne revi!
   Pisanje komentara velikim slovima znači – urlanje, galamu.
   Mnogi portali to ne dozvoljavaju, nego glatko skasaju.
   Očekuje se i od SKALAradija da primijeni tu praksu.

   • Ne sporim-svoju KRIVICU za VELIKA SLOVA-ali ne i za SMRAD koji IZBIJA IZ VAŠEG ZRCALA…kako je to NJEGOŠ LIPO,LIJEPO,LJEPO LEPO-reka:”…MAJMUN GLEDA SEBE U ZRCALO…!

 5. Takvi su Kotorani ništa ne valja mnogima, nema hotela a kada treba nešto da s egradi odma nastupa bunt i dma zaštićeno popdručje grad unescoa itd. Stručnjaci se odma bune , i naravno kreće politikanstvo.
  Zato nema i neće ga ni biti još za dugo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]