Hrvatska reformska stranka Crne Gore – HRS je odlučna pristupiti bloku za evropsku, građansku i antifašističku Crnu Goru

3

Imajući u vidu činjenicu da su predstavnici državotvornih partija iskazali spremnost da  okupe sve progresivne snage, političke subjekte i pojedince koji su spremni da daju snažan dopinos očuvanju identiteta, suverenosti i neovisnosti građanske i multietničke države Crne Gore, HRS se apsolutno smatra čimbenikom tog bloka.

HRS je politička stranka koja baštini istinske građanske vrijednosti i nikada neće prihvatiti da bilo koji subjekat ili pojedinac urušava temelje na kojima počiva neovisna, multietnička i sekularna država Crna Gora.

HRS oštro osuđuje sve one koji, proslavljajući navodno pobjedu na izborima, šalju poruke mržnje narodima drugih nacija i vjera, narušavajući na taj način mir i dostojanstvo svakog građanina Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj, nacionalnom ili vjerskoj strukturi pripadali.

HRS će se u svom djelovanju zalagati i iskreno raditi na afirmaciji zajedništva svih naroda i narodnosti u Crnoj Gori, cijeneći dosadašnju opredijeljenost Crne Gore za viševjersku i višenacionalnu toleranciju, po čemu je prepoznata i cijenjena u Evropi i svijetu.

3 KOMENTARI

  1. hahahahaaa ovaj prethodni komentar Vladov se zna iz koje je kužine.
    Zovu nas i tek će nas zvati dragi Vlado et company.

    • Nije Vladov komentar naručen iz ničije kužine. Nemoj komplikovati i stvarati netrepljivost između nas. Nema mržnje i ne treba da je bude. Činjenica je da ste vašim “polovljenjem” i vašim prohtjevima, ko će od vaše dvije polovine pokupiti više masla u bidućoj vlasti, poklonili odlučujući mandat ovim novim-starim Četnicima, koje istine radi nije željeo niko od nas. Što se zvanja tiče, nebi o tome. Znam samo da ste i vi ovaj put (ima još krivaca) direktno uticali na izborni rezultat.
      Tako to ispadne, kada zine guzica!

  2. Da, da. Super. Samo sto Vas u taj blok niko ne zove jer je svima jasno za sto ste osnovani i koja je Vasa uloga na ovim izborima bila. Vi ste svoju ulogu odigrali, razbili ste glasove Hrvata i tako doveli na vlast prosrpske stranke. Sjedi, 1

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]