Hrvatsko nacionalno vijeće CG najoštrije osuđuje napad na poslanika Adrijana Vuksanovića

13
Hrvatsko nacionalno vijece Crne Gore

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore najoštrije osuđuje incident koji se dogodio sinoć u Donjoj Lastvi, kada je grupa mladića automobilom nasrnula na Adrijana Vuksanovića, poslanika HGI-ja u Skupštini Crne Gore.

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore pohvaljuje brzu i efikasnu akciju odjela bezbjednosti Tivat u rasvjetljavanju ovog događaja, kaže se u saopštenju HNV CG, koje potpisuje predsjednik Zvonimir Deković.

13 KOMENTARI

 1. Nazalost… SVJEDOCI su njih doje u automobilu a on je bio sam.
  U Crnoj Gori se vise vjeruje dvojici nego jednome!

 2. Hmmm … tužilac je u “Vijestima” izjavio da nema elemenata krivičnog djela. Vozač je izjavio da ovoga nije niti primjetio na cesti. Povreda nema i pitam se kome da vjerujemo? Moj zaključak je da se radi o neopreznom vozaču koji je nepažnjom preplašio pješaka. Nemam nikakvog razloga da vjerujem HGI – ju a ovo tim prije šta se radi o izuzetno kvarnoj parrtiji. Pomažu donošenju zakona uperenih protiv Tivta i Boke , dolaze do potrebnih glasova prevarom u Rožajima … itd. itd. Dobro je da je tužilac stavio tačku na ovaj “slučaj”.

  • I ja mislim tako Veljko. Mene su imali ubit proslog ljeta u Pg na zebru. A koji je faktor Vuksanovic da idu na njega. Bice slucajno ludo voze a milicija u Pg ne kaznjava to. Kazne za parkiranje.

  • Kad nekome savjest nije čista i kad pritisne zastupnički taster protivno logici i intimnom uvjerenju, i kad ima problem što se često ne slaže sa vlastitim
   mišljenjem, vjerovatno će ovakvih “incidenata” biti i dalje.
   Sve dotle dok tužilac ne podigne optužnicu za lažno prijavljivanje.

  • **Veljko,očekuje se diplomatski demarš Ministarstva Spoljnih djela RH, Sabora, i pojedinačno – gospon Šeksa, Pernara, Glavaša, Udruge branitelja i inih institucija…

   • HGI je sintetička stranka konstruisana od strane krimogenog režima kako bi isti uz njihovu pomoć nastavio pustošenje Boke i sprečavao uvođenje pravne države i vladavine prava u državi. Oni nijesu legitimni predstavnici hrvatskog naroda koji živi u Boki. Dobiti četiri glasa u Lepetanama a četrnaest na Žabljaku je bruka. I ona njihova glasanja u parlamentu će njihovom rodnom Tivtu apiti aerodrom ubrzo. U Bokeškom Forumu trenutno ima pet puta više hrvatskih pasoša nego u HGI – ju, iako je BF multinacionalan.
    HGI i Liberale čeka sudbina pozitivne CG tj. totalan raspad.

 3. Bilo bi pozeljno, ako policija rjesi ovaj slucaj, a vjerujem da oce, da javno prezentuju imenom i prezimenom pocinioce ovoga djela. Posle se moze dogoditi , da su isti Hrvati izazvali ovaj incident. Mislim da bi gradjani morali znati, ko svojim nacionalistickim ponasanjem, izaziva mrznju i nemire u.”CRNOJ GORI”

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here