Humanitarna trka “Tivat Fun Run 2016”

0

Humanitarna trka pod nazivom “Tivat Fun Run 2016.” održana je u Tivtu, a prikupljena sredstva biće uložena u dječije odjeljenje kotorske Opšte bolnice.

Organizator trke je bila Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro), glavni pokrovitelji trke kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro i Luštica Development, a njima su se pridružile mnogobrojne firme i pojedinci, koji su prepoznali važnost ovog projekta.

Trku su takođe podržali OpštinaTivat, MUP CG – Područna jedinica Tivat, Centar za kulturu Tivat i volonteri Crvenog krsta.

Kiša koja je povremeno padala nije pokvarila humanitarni duh.

U trci je učestvovalo oko 100 pojedinaca, djece i odraslih, u četiri kategorije: djevojčice do 16 godina, dječaci do 16 godina, žene i muškarci.

U kategoriji djevojčice do 16 godina pobjednici su: Veronika Lysenko (prvo mjesto), Katarina Klakor (drugo mjesto), Tina Marić (treće mjesto).

U kategoriji dječaci do 16 godina pobjednici su: Luka Kiš (prvo mjesto), Igor Samardžić (drugo mjesto), Mihailo Kovačić (treće mjesto)

U kategoriji žene pobjednici su: Mileva Stojanović (prvo mjesto), Slavica Mišković (drugo mjesto), Gorica Samardžić (treće mjesto).

U kategoriji muškarci pobjednici su: Dragan Jovanović (prvo mjesto), Vasilije Samardžić (drugo mjesto), Veselin Ivanović (treće mjesto).

Osim onih koji su učestvovali u trci, bilo je pojedinaca koji su doprinijeli učestvovanjem u dobrotvornoj lutriji.

Dobitnicima su uručene brojne nagrade, a svi učesnici  u trci su dobili Fun Run majicu.

Humanitarna trka “Fun Run” održala se po drugi put, s namjerom da postane tradicionalna, a inicijativa za organizovanjem  ovakvih događaja, kao i sama organizacija, u velikoj mjeri se oslanja na rad sredjoškolaca Knightsbridge škole, kojima je cilj da uzvrate zajednici i doprinesu njenom razvoju.

Ovogodišnja humanitarna trka/šetnja, u dužini od 4.5 km je počela od crkve sv. Roka u Donjoj Lastvi, išla duž Obale Filipa Miloševića, kroz Porto Montenegro i glavnu gradsku šetališnu zonu Pine, zatim kroz Gradski park do kapije Knightsbridge škole u Tivtu.

foto i tekst: Radio Dux

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]