I pored apela policije okupljaju se pristalice koalicije “Za budućnost Nikšića”

0

I pored apela Uprave policije upućenim građanima Nikšića da nakon zatvaranja biračkih mjesta ostanu u svojim kućama i odgovornim ponašanjem doprinesu suzbijanju širenja koronavirusa u interesu svih građana Crne Gore, u tom gradu su se okupile pristalice koalicije “Za budućnost Nikšića”.

U jednom trenutku je došlo do verbalnog sukoba, kada je jedan od okupljenih ispred štaba koalicije policajcu probao da skine masku i odgurnuo ga.

Pristalice koalicije “Za budućnost Nikšića” u kolonama se voze ulicama Nikšića.

Iz automobila viore srpske zastave, palile su se baklje, a začule su i se i gusle.

Ispred kancelarija koalicije prisutan je veliki broj aktivista, a policija je u blizini i blokirala je ulicu koja vodi ka štabu.

Na skveru nalazi više policijskih vozila i marica, i pokušavaju da uspostave red i mir, međutim to im ne polazi za rukom.

CdM

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]