Ima nas da od laži, podvala, prevara, izdaje, korupcije, krađe i nesojluka svake vrste spašavamo i spasimo ime i korijen Crne Gore

6

Ima nas da od laži, podvala, prevara, izdaje, korupcije, krađe i nesojluka svake vrste  spašavamo i spasimo ime i korjen Crne Gore. Da joj Lovćenska luč obasja krše i more i ljudsko veliko srcve u kome stanuje ljubav za sve dobre ljude.

Ima nas u redovima naroda hrabrog i ponosnog, čiji se obraz samo crveni od baklji i zastava rodoljublja a nikad neće od izdaje i podmukle, jeftine prodaje velikosrpstvu  i  klerikalizmu u crnilu crkvenuh mantija koje su davno  zaboravile duhovnost .

Toplo je i ove noći  i po ovoj zimi, nižih temperatura, jer nam u srcu plamti ljubav za svoju jedinu i nikad pokorenu državu Crnu Goru.
Zato smo  toplinu doma ulicom zamijenili,  kaže za portal Radio Skala sa noćašnjeg protesta bračni par iz Danilovgrada.


„Ispred Skupštine sam da im zaprijetim mladošću svojom i čistim obrazom.
Nećete više kako mislite da možete, potpomognuti popovima i srpskim parama ukradenim od poštenog tamošnjeg naroda, koji takođe razumije naše proteste jer i njima nije lako. I sami se bore sa Vučićevim autokratskim mačem.Ovo su riječi studentice iz Nikšića.

Srarac drhtave ruke samo će krtatko : sine, izašao sam a bole me leđa.Ovđe sam  zbog svoga unuka koji ne smije iz ove najljepše zemlje na svijetu.
Brka mi ovog, neće fašisti i vojvode četničke nam krojit kapu.
E neće, recite im slobodno, povisio je glas starac od 80 i kusur ljeta kako nam reče.

Foto: Ranko

foto i tekst radio Skala

6 KOMENTARI

  1. Energija i ljubav prema Crnoj Gori pobjeđuju. Ima nas i vazda smo na braniku njene slobode. Nećete dugo izdajnici.

  2. Energija do neba i nazad.
    Neka dođu ove fukare što blate i primaju zadatke od Vučića iz Srbije da se uvjere i otruju od muke.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]