Incident na Bogetićima: Vozač i policajac postupili mimo propisa

0

Incident na Bogetićima dobio je prvi epilog – Odjeljenje za unutrašnju kontrolu rada policije utvrdilo je da postoji osnovana sumnja da su policajac iz Stanice policije Nikšić S.G. i službenik Uprave policije UP – vozač štićene ličnosti Dražen Jeknić neprofesionalno postupali prilikom obezbjeđenja rute i vožnje Vladinog automobila u kojem se nalazila kćerka premijera Zdravka Krivokapića, pišu Vijesti.

Osim njihovih težih službenih grešaka, Unutrašnja kontrola nije našla elemenata da je još neko od starješina u CB Nikšić ili u Sektoru za posebne namjene tog dana napravio profesionalni propust.

 

Težak incident na Bogetićima dogodio se 8. aprila kada su pristalice Patriotsko-komitskog saveza tokom višednevne blokade magistrale opkolili, a potom i pokušali da zaustave prolazak Vladinog “mercedesa” (PG-CG-301) u kojem su bili vozač Jeknić, premijerova kćerka i još jedna osoba.

Na snimcima incidenta vidi se kako Vladin “mercedes” ima bliski susret sa masom, a potom i kako dvojica učesnika blokade – B.V i Lj.V. sjede na haubi službenog automobila, s namjerom da zaustave kretanje, ali i kako vozač štićene ličnosti u jednom trenutku naglo ubrzava, zbog čega njih dvojica padaju na cestu i samo pukom srećom prolaze sa lakšim povredama…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]