Indexovo pozorište u Kotoru sa komedijom “Kod Tita u raju”

3

“Indexovo pozorište” iz Beograda u srijedu 3. decembra gostuje u kotorskom Kulturnom centru “Nikola Đurković“ sa komedijom “Kod Tita u raju”.

Početak je u 20 sati.

Igraju: Andrija Kovač, Ranko Goranović Raca i Ljuba Stanković.

Prodaja ulaznica  po cijeni od 5 eura biće na biljetarnici Kulturnog centra u srijedu od 10 do 12 i od 18 do 20 sati.

3 KOMENTARI

 1. Ne dirajte mi Titu i Jola,
  E kako mu je Jole iskreno sluzio, pa kad je Tita otiso kod Sv Petra, Jole mu je preko moje pok.babe Mile bio zirant.
  I zato Jole jos placa cekajuci red, jer nema slobodnih mjesta u ‘ad, od ovih sa Balkana sto su sluzili Titu.

  Zdravo bio cika Jole …Adio!

 2. Dragi Borota-ako će mo pravo-više su tebi-tvojima valjali carađorđevići-dinastija krvavije ruku od krvi onih što su ti “boku okupirali”-zbog kojih si tražio-na ovom portalu-maja 2012 godine “autonomiju boke”-za spas “vas srba-hrvata”-nego meni kojemu je ostavio od imovine:slobodu koju sam ja i miloni građana Jugoslavije uživali do 1989 godine-kada ste pristigli vi potomci onih predaka “umacanih ruku đedova od ustaško-četnčkih kama” od 1941 do 1945 godine!! Moj Borota-svak se češe đe ga zasrbi-ka tebe “ratna ošteta”koju su ti oni-Titovi udezeli kad se nezarađeno oduzimalo?!!
  No ipak se okreće,pa će i tvoja duša-i tvojih najmilijih ići putevima vašega zastiđa još od oburdavanja Groba Njegoševa 1916 pa do dana danjega-đe se daviš u “prađedovskoj lubavi” prema svima koji nisu vaših p… vjera -i vjera vaše “vrle braće-bilo koje vjere-samo da su okupatori”!!! I na vašu nesreću-dragosni Borota- priznat se mora:”s i j a l i- jeste…nije vam n i c a l o”-dok je TITO bio živ!!!
  Dakle Borota,svelo ti/ vam se “sijanje”na onu staru Latinsku: “CAVE CANEM”-BOROTA(e)!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].