Info dan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru

0

Na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru održan je treći Info dan, vezan za informisanje stejkholdera o dosadašnjim aktivnostima Univerziteta Crne Gore – Fakulteta za turizam i hotelijerstvo u Kotoru, u okviru Erasmus+ projekta CULTURWB.

Jedan od partnera u projektu je i Turistička organizacija Kotor.

CULTURWB je projekat namijenjen jačanju kapaciteta za promjene u kulturnom turizmu zapadnog Balkana i izgradnji kompetencija za upravljanje kvalitetom kulturnog blaga i kulturnog turizma.

Info dan je bio posvećen budućim projektnim aktivnostima, posebno predstavljanju programa cjeloživotnog učenja, odnosno kurseva koji će se sprovesti u sklopu projekta, a koji će biti organizovani na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo Kotor.

Sastanku je prisustvovala Vanja Drljević, direktorica Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori.

Na kraju sastanka Drljević je učesnike sastanka upoznala sa svim mogućnostima koje pruža Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Podgorici, i predočila niz drugih korisnih mogućnosti za zaposlene na Univerzitetu Crne Gore i stejkholdere na projektu, u cilju budućeg unapređenja razvoja kulturnog turizma u Crnoj Gori.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]