Informativno predavanje “Zašto je dobro znati NLP” u Kotoru

1
Aleksandra Anđelić i Danka Ćetković

Aleksandra Anđelić

U Kulturnom centru “Nikola Đurković” u četvrtak 15. novembra u 18 sati Kotorani će imati priliku da se prvi put upoznaju sa projektom NLP Network i kako ova metodologija može da posluži ljudima.

Informativno predavanje pod nazivom “Zašto je dobro znati NLP” održaće trenerice i predstavnice NLP Networka Aleksandra Anđelić i Danka Ćetković.

NLP Network Crna Gora pruža edukacije za rast i razvoj poslovanja, menadžmenta, zaposlenih, kao i lični razvoj, koristeći tehnike i alate NLP metodologije, objašnjava za Skala radio Aleksandra Anđelić.

Ova metodologija u svijetu postoji već 50 godina, a u Crnoj Gri više od 4 godine i danas je vodeća metodologija za lični i profesionalni razvoj.

Koristeći se vrlo konkretnim alatom i tehnikama NLP-a ljudi mogu da poboljšaju svoj privatni ili poslovni život, objašnjava Anđelićeva.

Ovo je sveobuhvatna metodologija i može se primjenjivati u zdravstvu, obrazovanju, u prodaji, marketingu, ekonomiji i bilo gdje u interakciji sa ljudima.

Osnova NLP-a se bazira na psihoterapiji i komunikaciji.

Toliko se puno govori o komunikaciji, toliko puno je i nesuglasica oko komunikacije, a ni sami ne znamo kako to da riješimo a upravo ova metodologija odgovara na pitanje kako da poboljšamo svoju komunikaciju, kako da se bolje razumijemo i kako prije svega da razumijemo sami sebe.

“Informativno predavanje u Kotoru je organizovano upravo zato što mnogi građani Kotora dolaze u Podgoricu na treninge nakon kojih postižu rezultate u svom privatnom i poslovnom životu. Od toga da su promijenili i poboljšali svoje međuljudske odnose do toga da su otvorili svoje firme, poboljšali poslovanje i slično. Ne mora sve da se dešava u Podgorici, može da se desi na sjeveru i jugu Crne Gore”, poručila je Anđelić.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]