Inicijativa Liberala da Odjeljenje bezbjednosti preraste u Centar bezbijednosti Kotor

3
Vido Drašković

Vido Drašković

Vido Drašković

Opštinski odbor Liberalne partije Crne Gore za Kotor razmatrao je bezbjedonosnu situaciju u Kotoru zbog sve učestalijih i nerazriješenih ubistava, kao i uništavanja materijalne imovine, što je izazvalo opravdanu uznemirenost građana.

Kotorski liberali ocjenjuju da su, u cilju sigurnosti građana i zaštite njihove imovine, stvoreni uslovi da kotorsko Odjeljenje bezbijednosti preraste u Centar bezbjednosti Kotor.

Liberali će pokrenuti inicijativu kod ministra unutrašnjih poslova da predloži Vladi Crne Gore donošenje Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji unutrašnjih poslova, kako bi Kotor dobio Centar bezbjednosti, čime bi se obezbijedila sigurnost građana i njihove imovine i  povratilo povjerenje u organe bezbjednosti, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Opštinskog odbora Liberalne partije Crne Gore Vido Drašković.

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]