Isceniran plan terorizma? Objavljen tonski zapis

13
Sinđelić

Nakon što su Dnevne novine objavile traskript razgovora lica uključenih u organizaciju terorističkih akcija i izazivanja nereda planiranih da se izvedu u Podgorici tokom proglašenja rezultata izbora, kojom prilikom su trebali naoružani da zauzmu institucije, u srpskim medijima se oglasio Aleksandar Sinđelić, zvani Sinđa, negirajući da ima bilo kakve veze sa dešavanjima u našoj zemlji tokom izbornog dana.

Dnevne novine, međutim, posjeduju tonski zapis razgovora između Sinđelića i izvjesnog Velimirovića, koji jasno dokazuje da Sinđelić direktno koordinara akciju spajanja grupa i pripremu za upad u Skupštinu Crne Gore na dan izbora.

Sinđelića tužilaštvo sumnjiči da je vođa kriminalne grupe i da je zajedno sa Bratislavom Batom Dikićem organizovao terorističke napade.

U izjavi za srpske medije, Sinđelić kaže da nije prijatelj sa Dikićem, iako ga poznaje, te da ne zna ljude koji su uhapšeni. Jedino mu je poznato da su otišli da podrže “našu braću”, a ne da prave problem.

Dnevne novine posjeduju tonski zapis razgovora između Sinđelića – Sinđe i izvjesnog Velimirovića, takođe člana grupe.

Iz tonskog zapisa se jasno zaključuje da Sinđelić direktno koordinara akciju spajanja grupa koje su došle u Crnu Goru, sa Dikićem, kao i da pokušava da umiri nervoznog Velimirovića i njegove ljude, da budu strpljivi i sjede i čekaju dolazak Dikića i pripremu za upad u Skupštinu.

Neka na osnovu preslušanog tonskog zapisa građani i Crne Gore, ali i Srbije samo prosude koliko je istinito ono što izjavljuje ovaj četnički vojvoda.

Dnevne novine će nastaviti sa objavljivanjem djelova transkripta presretanih razgovora lica koja su 16. oktobra, zajedno sa političkim subjektima u Crnoj Gori, pokušali da izazovu haos i nasilno upadnu u Skupštinu.

CDM

13 KOMENTARI

 1. Izvjesni onizi-izvjesni ovizi-izvjesno oružije-izvjesni 15 naoružanih druga (STAROSTI 50- 60 I VIŠE GODINA-ĆELAVI SA BIJELIM OKRAJCIMA OSTATAKA KOSE?)upalo-ubačeno u zemlju…? Ali niđe niko -do sad-ne reče ko je našao oružije-đe je završilo oružije naoružanih kriminalaca oliti terorista?? I gle neizvjesno pitanje -odgovor…kako i zašto je “IZVJESNI VIDAKOVIĆ-skrempita sa vojvodom Sinđelićem rabotao što je rabotao-a portal Analitika i ovaj MOJ PORTAL objavili(izjave istražnih organa)-da je “izvjesni” PREVOZIO TERORISTE iz SRBIJE u CRNU GORU? I kako to obično biva-zbog “NEDOSTATKA” DOKAZA-“NEIZVJESNO IZVJESNI” JE-samo šesti- PUŠTEN iz PRITVORA-i slobodno ODLETIO u SRBIJU ka LASTAVICE na JUG-po novi KONTIGENT REGRUDA…? U zemlji pravde i vjere u Boga Gospoda-ovakva dešavanja-su svjecko jevropski standar-kada “IZVJESNO NEIZVESNI” POSTAJU “ZAŠTIĆENI SVJEDOCI-ZVIŽDAČI”-U ISTORIJI POZNATI “TROJANSKI MAGARCI…”?! I NA ULTIMU-NE SUJMAM JA U ISTRAŽNE ORGANE-NEGO U ČUDOTVORNOST “LIJEKA-ZA RAZBIJANJE TROMBA”-U ZDRAVOM RAZUMU- NORMALNOG ČOEKA”?

 2. E jado zvani Altair. Poludija si što ste na smetlištu istorije. Izdaja će vas pratitio dokle ste živi. A i to vam je uzalud kotorski multipraktiku. Žao ti što ti drugovi nijesu uspjeli da pucaju i ubijaju po Podgorici. Sdidi se ako možeš no ne možeš

 3. “…bio bi najubjedljiviji onda kada bi sakrivao
  neki podatak ili činjenicu. Narodski rečeno,
  savršeno je lagao i to do te mjere u
  kojoj je i sam povjerovao u svoje konstrukcije”.(…)
  (PRAVILA ĆUTANJA – str. 250 – Momir Bulatović)

 4. Zamislite, pripremali PUČ i obaranje vlade u
  drugoj državi sa 20 (dvadeset) terorista.(!)
  Ako je to tačno, onda nema ni “d” od države.
  I to sve telefonom i SMS porukama…(!)

  • 21 terorista,nisi sebe uračunao Altaire,ali ti si lokalni, mali terorista koji nas terorišeš već duži period sa tvojim komentarima na Radio Skali.

 5. Koliko je ljudi trebalo da sruši Mila? 2.OOO Ili 20 ??????????

  Mediji javljaju 2O ! Biće da je greška.
  Za to bi trebalo bar 2OOO specijalaca, pa vi deklamujte o četničkim vođama !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]