Iz arhiva Skala radija: Đe ste humanisti? (22. dec. 2011.)

0
bogata kužina

Skala radio je opominjao i upozoravao.

Pozivao je prozivao savjest građana, koja je znala da zataji.

http://radioskala.me/2011/12/22/15356/

Đe ste humanisti?

U popularnoj kotorskoj diskoteci “Maximus” sinoć je održana humanitarna “Bokeška kužina” u organizaciji agencije “My day”.

Ovoj akciji su se otvorenog srca odazvale brojne originalne i humane karnevalske grupe i pojedinci, koja je, sudeći po delicijama i sjajnoj organizaciji, protekla uz vedre note, pune trpeze, ali na žalost, ne baš uz pravi odziv Kotorana.

Pa i pored nedovoljnog broja građana za nepuna dva sata prikupljeno je 510 eura za pomoć Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama “Mali veliki kork” iz Kotora.

Kako za Skala radio kaže jedna naša sugrađanka “boli me i nervira što nema dovoljno Kotorana. Kotor je grad plemenitih ljudi, velikog srca spremnih da dočekaju, pruže i uzvrate ljubav i ne pamtim ovakav Kotor, u odsustvu emocija i humanosti”.

Vidno uzbuđena Kotoranka primjećuje da su se organizator i karnevalsake grupe izuzetno potrudili, a što se lošeg odziva građana tiče, ona nam je kazala da je “iza škura najbolje virjeti i ogovarati, kritikovati, a kad treba, na djelu nas nema”.

Trajanka Dujović, predsjednica NVO “Mali veliki korak” je zadovoljna i zahvalna svima koji su podržali akciju, a novac će, kako nam je kazala, biti upotrijebljen za rad stručnih lica sa đecom ometenom u razvoju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].