Iz arhiva Skala radija: Jokića i opštinsku vlast ne interesuje bazen ni naša đeca (17/04/2018)

0
Jokića nema sa građanima

Jokića i opštinsku vlast ne interesuje bazen ni naša đeca

Jokića i opštinsku vlast ne interesuje bazen ni naša đeca

Kotorska vlast je po ko zna koji put pokazala koliko je interesuju građani i njihovi problemi i koliko su spremni da podrže čak i đecu u nastojanju da svakodnevno ne putuju u Budvu i Herceg Novi na vaterpolo treninge i utakmice.

Na protestni skup nije došao niko od rukovodstva lokalne uprave. Predsjednik opštine Vladimir Jokić je valjda još prebrojavao glasove sa predsjedničkih izbora tužno komentarušići u vlastitom mediju vlastito nezadovoljstvo izborom građana Crne Gore.

Njemu sport nije na srcu pa je vjerovati da, kada već skup nije mogao da iskoristi u (pred)političke svrhe dan ranije, nije htio ni dan kasnije da podrži naše najmlađe, njihove roditelje i proslavljene asove vaterpolo sporta i grada Kotora.

Nije Kotoru potrebna Jokićeva podrška. On je nije sposoban ni pružiti. Ali je ustaljena praksa i neka stečena obaveza da se predsjednik opštine pojavi tamo đe se pojavljuju građani. Ali Jokić je predsjednik samo dijela građana, i to svakim danom sve manjeg. Jokić se pojavljuje tamo đe to od njega traže grupica njegovih istomišljenika.

Zanimljivo je da je podržao protest protiv izgradnje plaže na auto kampu, za koju je sam izdao dozvolu ali je okrenuo glavu na drugu stranu kada je prolazio pored dvora oca i braće Jovanovića, članova njegove partije (demokrate) koji su uzurpirali dio državne imovine i gradili mimo zakona. Pokušavaju i danas i to uz blagoislov lokalne uprave koja se upinje iz petnih žila da pronađe neko solomonsko rješenje i izađe u susret Jovanovićima uzurpatorima bez obzira na zakon. Ovoga puta, biće to znatno teže jer su oči javnosti okrenute ka ovom slučaju od koga, kako saznajemo neće odustati ni pravosudni organi.

Na porotestni skup nije došla ni nezakonito zaposlena vd sekretarka sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti a ni njena nadređena ideološko-politički i kreativna vaterpolo knjigovodstvena Madam URA.

A da je Jokić istinski predsjednik opštine Kotor ne samo da bi došao nego bi odriješio kesu, malo smanjio davanje poslušnima i lojalnim i za par mjeseci završio bazen. Ali za takvu odluku treba imati kapacitet a ne biti mali, zatvoren u sopstveni atar sa idejom da je najgore za građane najbolji produkt za partiju sa crvenim kravatama koja polako, ali sigurno ponire.

Slavko Mandić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].