Iz arhiva Skala radija: Kovačević jezikom grmi kad su mu argumenti slabi (01/10/2011)

4

Kovačević jezikom grmi kad su mu argumenti slabi

Kovačević jezikom grmi kad su mu argumenti slabi

Karakter čovjeka je njegova sudbina.

Težeći ostvarenju svoih nauma postaje drzak.

Jezikom grmi kad su mu argumenti slabi, što gospodin Alen Kovačević potvrđuje svojim ponašanjem, persona koja se predstavlja kao vlasnik PC Riviera, tj. uništene Henkel-Riviere najsavremenije hemijske fabrike na Balkanu.

Zloupotrebljavajući medijski prostor medija željnih senzacija, drsko kleveće opštinsku vlast prijeteći joj krivičnim prijavama zato što štiti svoju imovinu.

Funkcija predśednika OO Liberalne partije Crne Gore-Kotor, partije koja zajedno sa DPS-om i HGI-om vrši vlast u opštini Kotor, obavezuje me da se oglasim povodom saopštenja gospodina Alena Kovačevića datog lokalnom servisu.

Gospodin Kovačević izjavi da je Henkel-Rivieru kupio od države.

Kad se zna da su vlasnici Henkel-Riviere Henkel Austrija i a.d.Riviera a zemlje na kojoj je fabrika opština Kotor, ne samo da nije vlasnik zemlje no je pitanje da li je vlasnik i same fabrike?

No to nije smetalo gospodinu Kovačeviću da rasproda tako vrijednu tehnologiju puneći svoje džepove, a obespravljene radnike Henkel-Rivier, njih 200 ostavi na ulicu bez nade da će fabrika ikada proraditi.

U svemu ovome čudno je ponašanje rukovodstva opštinskog sindikata, koje radnike upućuje u Opštinu da tamo traže otpremnine, iako zna da Opština nema nikakvih ingirencija u vezi obeštećenja radnika koji u privrednim društvima ostanu bez posla.

Stiče se utisak da sindikat štiti gospodina Kovačevića i PC Rivieru na štetu radnika i opštine Kotor.

Umjesto da izvrši pritisak na PC Rivieru da obešteti radnike iz sredstava dobijenih prodajom tehnologije, upućije ih na opštinu Kotor.

Griješiti je ljudski, ali istrajavati u tome je đavolski.

Mada vjerujem da gospodin Kovačević ne griješi no dobro zna što čini.

Vidjevši da je lako došao do fabrike povjerova da će mu Opština kao prćiju dati uz fabriku nekretnu vrijednu desetak miliona eura.

Da bi ostvario svoj cilj ne bira sredstva.

Vrši pritisak na opštinsku vlast.

Na ročišta dovodi ambasadora Srbije.

Medije koji su mu naklonjeni koristi za klevetanje opštinske vlasti.

Gospodine Kovačeviću, u vašem saopštenju stoji da ćete braniti imovinu koju je sticala Vaša porodica, pa se nadam da ne zamijerati i drugima što to rade.

U ovom slučaju to radi opštinska vlast u Kotoru, kaže se u saopštenju koje potpisuje Vido Drašković predśednik OOLPCG Kotor.

4 KOMENTARI

  1. Koliko jos ima toga da se krcmi jos iz socijalizma blazenoga.Oglodjase a izglefa jos ne pozobase narodno dobro. Sticao proletarijat, uredbama preuzele vlasti, i sada mavaju novim tapijama.
    Vidjecemo da li i tko ce ikada vise rabotati. Povjerenje nulto, kao i tolerancija.

  2. …centraloj vlasti-biše radi bili da se ,ako može ikako,naš Alen prevede u “vode lokalne vlasti”..? Zato koristitite usluge “PINK PONG M”-Beba Željko pastorče drugarice Mire-sa belim cvetom u kosi-narcis Moskva…

  3. …skelara- sa plavog Dunava..via Vukovara-i brodoskelara jahte-koji je vozario djelove sudske vlasti Kotora grada od “prava i pravde, i đuture nauke”-obalama plavog Jadrana…via Boke false…do Pirana-to je domovina našega Alena Kovačevića-i od Beloga Manastira do Crnoga mora…via Otranta i Boke false-u Kotor nase-u privrednu zonu-kriminalaca svake race i pasmine iz bijelog svijeta- importovane oliti dognjate…u čopore-čople li čople muke narodne -evo brzmalo tridest ljeta i tridest januara…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].