Iz arhiva Skala radija: Nagradna igra Skala radija (24/01/2018)

0
Čik pogodi ako možeš

Nagradna igra Skala radija

Nagradna igra Skala radija

Počinju karnevalske svečanosti za 7-8 dana. U susret kotorskom karnevalu Skala radio je pokrenuo nagradnu igru za sve svoje slušaoce. Da bi dobili pjesmu po izboru, potrebno je samo da pozovete Skalu i odgovorite na pitanje: Đe se na informativnom baneru za karneval, koji visi niz bedeme iznad glavnih gradskih vrata nalazi intormacija o 500 godina trajanja kotorskog karvevala?

Ovo je još jedan dokaz da je vd direktorice kotorskog Kulturnog centra koja je, mimo sopstvenog kolektiva, organizatorka karnevala, posebnu pažnju poklonila jubileju i tradiciji staroj 500 godina.

Ono što je sigurno, a što je pod maskom koja će poslije fešte spasti, je da će organizacija karnevala koštati nebrojeno puta po 500 eura.

Kapom i šakom sipa se na svu prešu, posebno grupama koje se godinama nisu pojavljivale na karneval i njihovim mentorima.

Po kotorski, oni su bili najglasniji protiv sadašnjih i današnjih organizatora, pardon, partnera u organizaciji ove pučke fešte kotorske. Ignorisali su i bojkotovali karnevale kao zakleti ljubitelji Kotora i njegovih užanci.

Potenčili su se kazao bi narod baš kao i što se i Krnjo nada i više im ne smeta partner manifestacije.

I opet po kotorski “sa svima lijepo ni sa kim iskreno”, osim sa sopstvenim špagom.

A Kotorani po pravilu ćute. Niko ni riječi, po onoj staroj: “Ne bih bio rad da se od mene čuje“.

Zbog toga su i dobili ono što su tražili.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.