Iz arhiva Skala radija: Palačinke za vatrogasce (25/08/2011)

0

Palačinke za vatrogasce

Palačinke za vatrogasce

Pažnja i više od toga, juče na pjatu sa palačinkama za kotorske vatrogasce koji su ponovo nakon nedavnog požara gasili novi u Stolivu.

Nasta Seka Knez iz pitomog Stoliva, domaćinski i plemenito na visokoj temperaturi pored šporeta odlučila je da ispeče vatrogascima palačinke kako bi  muku ovim humanim ljudima bar malo ublažila.

Cilj joj je bio da pokaže da neko misli na njih koji iz paklenih krugova opkoljeni vatrom ovih dana ne izlaze.

“Baš su se obradovali, a vatrogasac Joško Marković iz Stoliva je prokomentarisao kolegama: eto tako to rade Stolivljani koji su vazda tu da priskoče”, kazala je Seka za Skala radio.

“Žao mi je ove ljude koji su danima na požarima, pa sam htjela bar malo da ih obradujem, da se okrijepe”, kazala je ona i dodala da posebno žali lijepu šumu koja je prava vazdušna banja Stoliva.

Seka nije krila ogorčenje zbog namjernog paljenja šume, tvrdeći da je ovo nedjelo počinio neki Petković koji je uhvaćen i u zatvoru je, a prethodno su ga i mještani viđeli.

“Da je zakon u mojim rukama, najstrašnijom kaznom bi platio, pa da vidi kako je kada se uništava majka priroda”, kazala je Knez.

Da podsjetimo, jedino se gradonačelnica Marija Maja Ćatović sjetila da pošalje vatrogascima osvježavajuće napitke i sendviče, kako joj to humanost i ljudskost nalaže.

U stalnom je kontaktu sa vatrogascima i prati situaciju kako bi reagovala i pomogla u svakom trenutku ako se za to pokaže potreba.

Drugih posjeta i interesovanja kotorskih funkcionera nije bilo.

Zašto, moraju sami da se zapitaju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.