Iz arhiva Skala radija: Pauk plete mrežu svoju (24/02/2011)

1
pauk

Pauk plete mrežu svoju

Pauk plete mrežu svoju

Preduzeće Parking servis i garaže Tivat od kraja jula prošle godine je zaduženo za rad “pauk” službe na području Kotora i Tivta.

Menadžera u ovom preduzeću Stevana Rankovića pitali smo u kojim ulicama i na kojim prostorima nesavjesni vozači nepropisno parkiraju vozila koja dospijevaju u paukovu mrežu.

Najviše nepropisnog parkiranja je glavnom ulicom duž trotoara i ispred gradskih vrata, zatim ulicom u Tabačini, kod Opšte bolnice na Peluzici, kao i na autobuskim stajalištima i na mostovima, što ugrožava bezbijednost kako učesnika u saobraćaju tako i pješaka, kazao je Ranković.

Da li pauk selektivno odnosi vozila i zašto se pojavljuje na onim mjestima na kojima je odomaćeno parkiranje pored puta kao u blizini supermarketa “Ela” u Dobroti.

Ljudi na ovom i sličnim mjestima ne znaju da je zabranjeno parkiranje, nema znaka, ali ima “pauka” po nekad, pa ko strada, strada?

Na ovo pitanje Ranković nam je odgovorio da je ruta kojom se kreće “pauk” vozilo i odluka o tome koje vozilo će odnijeti je isključivo u nadležnosti saobraćajne policije Kotor.

Kazna za nepropisno parkiranje i odvožnju kola “paukom” je 85 eura.

Druga vrsta kazne je takozvana započeta intervencija, ukoliko se odmah poslije napisanog zapisnika pojavi vlasnik vozila kojeg je pokupio “pauk”onda je kazna 50 eura, kaže Ranković.

1 KOMENTAR

  1. Pet para ne dam za vašeg pauka! Parkiraću đe me volja. Načelnik pol. mi je stric, a svi policajci braća od stričeva!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].