Iz arhiva Skala radija: Protestni skup „Odupri se-97000“ doživio fijasko u Kotoru (14/04/201)

1
Odupri se u Kotoru

Protestni skup „Odupri se-97000“ doživio fijasko u Kotoru

Protestni skup „Odupri se-97000“ doživio fijasko u Kotoru

Nakon skupa koji je u Kotoru organizovalo fizičko lice, kako bi dio vladajuće koalicije izrazilo podršku predsjedniku opštine Kotor i usprotivilo se inicijativi za njegovo razrješenje, uslijedio je skup, ovoga puta u organizaciji protesta „Odupri se-97000“.

Poruka građanima Kotora bila je da se danas u 13.30 sati priključe organizatorima u nedjeljnom karnevalu koji obilazi gradove Budvu, Tivat, Kotor, Herceg Novi i Cetinje.

Na Trg od oružja došlo je da čuje i vidi lidera Drmokrata Bečića, predsjednika opštine Herceg Novi Katnića, predsjednika radničke partije Vučinića i funkcionere ovih partija, tek nekoliko Kotorana.

Ukupno ih je, na glavnom gradskom trgu, zajedno sa turistima bilo tridesetak.

To je najbolji pokazatelj kako su se Karavanu odazvali Kotorani i njihovoj težnji da ulicom preuzmu vlast.

Njihova poruka je da se cijela država odupre ovom, kako ističu na sve slabije posjećenim skupovima, nakaradnom sistemu koji nas uništava! Svaki grad, svaki građanin!

Mi smo država, poručivali su glasno organizatori protesta „Odupri se-97000“, ali u Kotoru nije bilo onih koji su željeli da ih čuju.

Skup inače, kako saznaje Skala radio nije bio prijavljen kotorskoj policiji.

Janko Vučinić nakon skupa u Kotoru

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.