Iz arhiva Skala radija: Skala radio pomogao u rješavanaju problema priobalnog puta na Ljutoj (23/06/2017)

0

Skala radio pomogao u rješavanaju problema priobalnog puta na Ljutoj

Skala radio pomogao u rješavanaju problema priobalnog puta na Ljutoj

Dio priobalnog puta u mjestu Ljuta, koji je zbog dugogodišnjeg oštećenja usljed prolaska teških kamiona sa materijalom, prijetio da se obruši, juče je saniran i presvučen betonom.

Podsjećamo, mještani su našem radiju početkom juna saopštili da su se u više navrata obraćali nadležnima, ali bez uspjeha.

Turistička sezona je počela, brojni gosti i domaći ovih dana su na Ljutoj, pa im ovakav put pričinjava rizik i sada već veliki problem.

Skala radio je sa ovim problemom upoznao Direkciju za uređenje i izgradnju Kotora uz pitanja što će Direkcija i kada najhitnije preduzeti kako bi se ovaj priobalni put sanirao, odnosno doveo u normalno stanje.

U odgovoru koji smo dobili  iz Direkciji rečeno nam je  da je Stručna služba Direkcije obišla priobalni put u Ljutoj i konstatovala oštećenje puta na dva mjesta.

Navedene lokacije biće sanirane odmah nakon što se završi započeta sanacija parapeta u Perastu.

Predviđeni rok za početak radova je 10 dana, saopštili su našem radiju 8. juna iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Juče su nas  ponovo pozvali mještani i saopštili da je riješen ovaj problem, da je put saniran i izbetoniran dio koji je bio urušen, ušto se naša ekipa uvjerila na licu mjesta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]