Iz arhiva Skala radija: Sportska dvorana u Škaljarima poput Doma revolucije u Nikšiću (10/09/2013)

0
gradilište na kome odavno nema radnika

Sportska dvorana u Škaljarima poput Doma revolucije u Nikšiću

Sportska dvorana u Škaljarima poput Doma revolucije u Nikšiću

Zbog pisanja o nevjerovatnoj nebrizi i neradu, probijanju svih rokova kada je u pitanju Sportska dvorana u Škaljarima, Skala radio je odavno postao neprijatelj dijela vrha rukovodstva DPS-a u Kotoru, koji se u svojoj osionosti ne ustručavaju da to i javno kažu. Kao da je Sportska dvorana, kojoj se svi radujemo njihovo, a ne vlasništvo građana od čijeg se novca gradi. Naravno da nas to ne brine, poučeni davno maksimom da je profesionalizam naš obraz i da nam moraju biti važni građani, a ne navodne političke elite koje su to samo zbog grama vlasti koje su dočepali i za koju vjeruju da će biti doživotna.

U ime investitora, prošle godine neđe u ovo vrijeme Borislav Kašćelan nam je kazao da će do Nove godine biti postavljen krov. Istina, nije kazao koje Nove godine, pa kako nam se čini, neće se to dogoditi ni do ove. A kada će, ne znamo.

Ono što pouzdano znamo je činjenica da je izvđač radova, cetinjska Lipa u stečaju i da se zbog toga više na objektu ništa ne radi. Sada je, opet po našem saznanju potrebno raspisati novi tender, izabrati novog izvođača i nastaviti radove. Od toga za sada ništa. Investitor valjda misli da to može uraditi nekom partijskom ekvilibristikom, bez tendera, bez obzira na zakonske obaveze, jer brate moj naši smo pa nam se može.

Teško ovoga puta, ali, kako narod veli ko zna?

Provjerili smo i priču pojedinaca za kafanskim stolom iz redova lokalne vladajuće partije, koji pričaju da lokalna uprava nije izmirila svoje finansijske obaveze i da se zbog toga čeka.

Svaka dostavljena situacija plaćena je u cent a u papire koji to potvrđuju mogu svi da se uvjere. Radi se o iznosu od preko 2 miliona eura.

Ponovićemo, ovoga puta samo jedno pitanje za investitora:

Kada će se i hoće li raspisati tender za nastavak radova na Sportskoj dvorani u Škaljarima?

Zamolićemo investitora da nečim prekrije rashladni uređaj koji je istovaren pored dvorane da ga nečim prekriju da ne propada na kiši i suncu, koliko god da je otporan na vremenske neprilike.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].