Iz arhiva Skala radija: Tišinu u Perastu treba naplaćivati, kažu stranci (26/05/2011)

2
Željko Lučić

Tišinu u Perastu treba naplaćivati, kažu stranci

Tišinu u Perastu treba naplaćivati, kažu stranci

U Perastu mir caruje uz ljepotu baroknih palata, ali na žalost i nekih novih zahvata na fasadama poput eloksiranih škura, vrata, neprimjerenih ograda na nekim novokomponovanim saniranim kućama.

Kako je kazala jedna strankinja, ovdje tišinu treba naplaćivati.

Zaživio je takozvani održivi saobraćaj i priobalnim putem se kreću samo biciklisti i ekološka vozila na struju.

Na rampi smo zatekli Željka Lučića, studenta Fakulteta za pomorstvo u Kotoru i aktivnog veslača, koji je na naše pitanje da li se na prilaznim rampama poštuje red, odgovorio nam da su na žalost naši, domaći oni koji iskaču iz reda.

I taman se pojetilac, gost i mještanin obraduje kako se mirno bez buke i rizika može šetati, kad ono ponovo problem uz oprez ovim putem na kome su vidne rupe na ispucalom asfaltu loše zakamuflirane, čime je ugrožena bezbijednost pješaka.

Pozvali smo stoga nadležne u opštinskoj Direkciji za uređnje grada koji su nam kazali da će u najskorije vrijeme sanirati rupe na ovom putu.

2 KOMENTARI

  1. Apsulutno si u pravu. Tako je i sa Kotorom (Draguljom Mediterana)
    Neka je prosto onome koji se sa mukom i od muke odrekao đedovine, ali koja je muka starosjediocima koji posjeduju po dva, tri stana i prodaju ono što su im preci ostavili.
    Sve je jasno, više vole novac od Perasta i Kotora.
    Na kraju krajeva, eto im ga tamo, njihovo je pa neka čine što ih je volja!

  2. JADNI PERAST KAD U NJEMU OBITAVAJU STRANCI, A NE PERASTANI ! KO JE OD MUKE PRODAO NE DAJ BOZE NIKOME. ALI MNOGIMA SU G….ZINULE NA PINEZE I RASPRODALI DJEDOVINU. ONDA NAM JE KRIV MILO JER IM TO NIJE ZABRANIO! KOJA HIPOKRIZIJA!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].