Iz arhiva Skala radija: Turistima u Kotoru smeta glasna muzika, uzurpiranje ponti i smeće pored puta (18. avg. 2014.)

4
Kotor

Nije se mnogo toga promijenilo.

Danas je gotovo ista slika, samo što je saobraćajni kolaps, zbog većeg priliva turista izraženiji nego ranije.

Ali, sve će to uniformisani srediti.

Obećali su, a vi znate koliko im je vjerovati.

http://radioskala.me/2014/08/18/turistima-u-kotoru-smeta-glasna-muzika-uzurpiranje-ponti-i-smece-pored-puta/

Turistima u Kotoru smeta glasna muzika, uzurpiranje ponti i smeće pored puta

Od 1. do 15. avgusta Call centar Montenegro – Nacionalne turističke organizacije je primio ukupno 1246 poziva, od čega se 969 poziva odnosilo na pružanje informacija, a bilo je i 268 pritužbi i 9 pohvala.

Kada je u pitanju opština Kotor, za prvih 15 dana avgusta je zabilježeno 19 pritužbi koje su se odnosile na glasnu muziku iz lokala, na neregularne izdavaoce smještaja, bespravno uzurpirane ponte i nagomilano smeće pored puta.

Ovo je za Skala radio saopštila Nikolina Marković, menadžerka Call centra.

Turiste su interesovali i kulturno zabavni programi, smještajni kapaciteti, rent a car agencije, zatim ponude turističkih agencija, prvenstveno za rafting Tarom.

Call centar je davao i servisne informacuije, kao što su red viožnje u drumskom i avio saobraćaju, vizni režim i odgovore na pitanja koja su dokumenta potrebna za slobodan ulazak u Crnu Goru, stanje na putevima i slično, kazala je Markovićeva.

4 KOMENTARI

  1. A da mi je znat dje je to glasna muzika?Evo neka mi neko kaze dje se u grad ima poc pice popit posle 11 sati uvece????Omladina vise nema dje izac osim u tu jednu diskuteku poc kao inventar

  2. Ponte! Cije su ponte na ljutoj? Lezaljke i stolovi postavljeni 24 h. Kogod izdaje apartman svi kazu sa privatnom plazom. Ima li ko hrabrosti da to rijesi?! Svim prilazima donjem putu postaviti table da plaze nisu privatne…za pocetak. Postaviti i koju kantu za smece.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].