Iz arhiva Skala radija: Udruženje “Fešta” više neće organizovati zimske karnevalske dane u Kotoru (27/02/2011)

0
maskenbal

Udruženje “Fešta” više neće organizovati zimske karnevalske dane u Kotoru

Udruženje “Fešta” više neće organizovati zimske karnevalske dane u Kotoru

Na tradicionalnom kotorskom maskenbalu u hotelu “Splendid” u Bečićima Udruženje “Fešta” je objavilo da je ovo posljednji maskenbal i karneval u njihovoj organizaciji.

Nakon deset godina, NVO “Fešta” više neće organizovati zimske karnevalske fešte u Kotoru, saopštio je predsjednik Vasilije Bajrović.

On se zahvalio svima na podršci i saopštio da će gradonačelnici Kotora dostaviti saopštenje u kojem je obavještava da “Fešta” više neće organizovati zimski karneval u Kotoru.

Bajrović je pozvao na ljetnji internacionalni kotorski karneval koji će organizovati Udruženje “Fešta”.

Takođe se ispred hotela “Splendid”, koji je četiri godine bio domaćin, maskenbalu, jer Kotor nema hotela ni adekvatne sale, zahvalio se Žarko Radulović, i poručio hotel “Splendid” je kotorski hotel jer su ga gradili i u njemu rade Kotorani.

Radulović je dao podršku kotorkom karnevalu.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].