Iz Đukanovićevog kabineta za CdM: Sastanak kod Predsjednika, a ne spoljnopolitičke konsultacije

0
Milo Đukanović
Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović inicirao je sastanak sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem na kojem će se razgovarati na temu ambasadora, kazala je CdM-u Tamara Brajović, savjetnica Đukanovića za vanjsku politiku.

Iz Vlade je juče saopšteno da su potpredsjednik Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović uputili poziv Đukanoviću na spoljnopolitičke konsultacije o pitanju povratka ambasadora, koje bi bile održane u utorak, 26. januara.

“Očigledno je u pitanju zbrka. Nije riječ o vanjskopolitičkim konsultacijama koje se održavaju u formaturi predsjednika i ministra vanjskih poslova, već je riječ o inicijativi ministra Radulovića za sastanak sa predsjednikom Đukanovićem na kojem će se razgovarati na temu ambasadora. Predsjednik je prihvatio inicijativu, kao i predlog da sastanku prisustvuje potpredsjednik Abazović”, kazala je CdM-u Brajović.

Sastanak će se održati u utorak, 26. januara, u kabinetu Đukanovića.

CdM

Pitanje povratka ambasadora: Abazović i Radulović pozvali Đukanovića na razgovor

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].