Iz Kotora i Tivta najmanje pritužbi turista

1
turisti s broda

Nikolina Radulj

Nikolina Radulj

Dežurni telefon nacionalne Turističke organizacije u proteklih 15 dana primio je 902 poziva, od čega 363 pritužbe, 502 date informacije i 11 pohvala.

Iz kotorske opštine, na Kol telefon stiglo je 16 pritužbi, najviše na buku od građevinskih radova i preglasnu muziku sa otvorenog šanka.

Turisti su se nadalje žalili na neizdavanje fiskalnih računa, nepoštovanje saobraćaja u Perastu, uzurpaciju ponti, nepropisno parkiranje.

Prema riječima Nikoline Radulj, menadžerke Kol centra, Kotor i Tivat su u ljetnjem periodu gradovi na Crnogorskom primorju koji imaju najmanje pritužbi turista koje se rješavaju brzo i efikasno, uz dobre povratne informacije od inspektora.

Od ukupno 11 pohvala, 4 su bile iz Kotora.

Turisti su najviše pohvalili nove panoramske autobuse koji saobraćaju od Kotora do Risna, zatim čistoću grada i ukupnu turističku ponudu.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]