Iz štampe je izašao 17. broj Medijske kulture

0

Iz štampe je izašao, novi, po redu 17. broj Medijske kulture, regionalnog naučnog stručnog časopisa iz oblasti medija.

U okviru ustanovljene edicije “teorija medija” objavljujemo rukopis publiciste Gorana Sekulovića sa naslovom GLOBALIZACIJA (DRŽAVA – MEDIJI).

Knjiga ”GLOBALIZACIJA (DRŽAVA – MEDIJI), esejistički koncipirana po određenim tematskim središtima, svojim naslovom  upućuje na tematiku savremenog globalizacijskog redizajniranja države i medija, ali i opredjeljuje i obavezuje da se prije ciljne predmetnosti ukratko proanalizira i vremenski prethodno stanje i u državi i u medijima u njihovim tradicionalnim i klasičnim vidovima.

Inače ovo je deveti rukopis objavljen u ediciji Teorija medija.

Prije Gorana Sekulovića svoje radove su objavili: Sandra Bašić-Hrvatin sa naslovom: Moć bez odgovornosti, Janko Nikolovski sa naslovom: Sloboda izražavanja, prof. dr Ratko Božović sa naslovom: Paradoksi medijske slobode, Alan Badju sa naslovom: Filozofija žudnje, Branko Vojičić sa naslovom: Sloboda štampe u Crnoj Gori 1905 – 1914., Sead Alić sa naslovom: Mediji jezika, Lidija Vujačić sa naslovom: Antropologija komzumerizma i Bojan Jovanović sa naslovom: Transhumanizam – čovjek poslije čovjeka.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]