Izabrani novi Savjeti Mjesnih zajednica Orahovac i Perast

1
sa Zbora u Orahovcu

Zbor građana Mjesne zajednice Orahovac održan je u prostorijama Doma kulture u ponedjeljak, 16. decembra 2019. godine.

Zboru je prisustvovalo 33 građana ove Mjesne zajednice. Jednoglasno je usvojen izvještaj o radu i finansijskom poslovanju dosadašnjeg Savjeta. Usvojena je odluka da novi Savjet broji 7 članova.

U Savjet MZ Orahovac izabrani su: Željko Grubačević, Vladimir  Vukasović, Vukica Gopčević, Đorđije Radanović, Budimir Vukasović, Danila Gopčević i Biljana Gopčević.

Na Zboru nije izabran predsjednik Savjeta i njegov zamjenik. Dogovoreno je da se konstitutivna sjednica ove mjesne zajednice održi najkasnije u roku od od 8 dana od dana održavanja Zbora, na kojoj će se izabrati predsjednik i zamjenik predsjednika Savjeta.

U Nadzorni odbor izabrani su: Stanislava Gopčević, Ratko Vukotić i Žarko Gopčević.

sa Zbora u Perastu

Istoga dana održan je i Zbor građana u Mjesnoj zajednici Perast.

Zboru je prisustvovalo 66 građana. Prisutni nijesu usvojili izvještaj o radu i finansijski izvještaj ove mjesne zajednice za prethodni period. Većinom glasova Zbor je odlučio da novi Savjet MZ Perast broji 5 članova.

Tajnim glasanjem Savjet čine: Ivan Rosić, Mladen Dabižinović, Antonia Ulčar, Zora Kovačević i Marko Lindi.

Na konstitutivnoj sjednici Savjeta, održanoj nakon Zbora, jednoglasno je za predsjednika Savjeta izabran Mladen Dabižinović za zamjenika Marko Lindi.

U Nadzori odbor izabrani su: Mario Brainović, Nikica Dabović i Đorđe Bubonja.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]