Izašao 34. broj Medijskih dijaloga

0

Iz štampe je izašao novi trideset četvrti broj časopisa za istraživanje medija i društva ,,Medijski dijalozi“, tematski posvećen odnosu medija i turizma.

Između ostalih izdvajamo radove: Maje Kostadinović – ,,Uticaj medija na stvaranje novih trendova i vrednosnih percepcija u turizmu, dr Dobrivoja Stanojevića i dr Marka M. Đorđevića – ,,Od romantizma i turizma do snobizma(privremene i trajne seobe), mr Jovane Davidović – ,,Montenegro all in one:Turizam u Crnoj Gori kroz viđenje“, mr Marijane Zečević – ,,Medijska promocija i medijska destrukcija“, dr Srđana Vukadinovića – ,,Novi horizonti kulture, turizma i medija“, dr Tijane Vukić i Hermine Maras Benassi – ,,Atributi obmane u naslovima članaka o turizmu na istarskim portalima“.

Sa redakcijom u kojoj su zastupljeni predstavnici preko trideset zemalja Evrope i svijeta, Medijski dijalozi u kontinuitetu izlaze dvanaest godina, za koje vrijeme je odštampano preko dvadeset hiljada stranica više stotina eksperata ove oblasti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]