Izbor predsjednika Opštine

4
Opština Kotor

II sjednica Skupštine opštine Kotor sazvana za 21. februar sa tačkom dnevnog reda Izbor predsjednika Opštine.

Istog dana će se održati III sjednica SO Kotor, sa tačkom dnevnog reda Prijedlog Odluke o privremenom finansiranju, informišu iz kotorske Skupštine opštine.

4 KOMENTARI

  1. Da lepo.Particia zvižduk b…… Obric. Onda gopsodin bi orjentacije sa falš diplomom,i reputacijom svemoguceg veštaka ,rođak onog poslanika Ko.e Pavlovica.(predstavnik LGBT foruma i još 5,6 partija)
    To su pravi kadrovi za promene i boljitak grada. Pa direktor luke ,pa direktor turističke. Sve intelekt do intelekta. Bit ce nam lepo.Znalac do znalca …bolji od ovih najboljih.

    • Što lupaš nijesi ni opasna.Stižu čisti i pametni. Stručni i neokaljani ljudi a tebi i tvojima su i trebali ovi nesposobnjakovići.Plačite , kukajte i nadajte se još malo.

      • E borami sve učenji do učenija.Iskustveni,obrszovani,naobrazobravni. Principjelni,neokaljanijegh kravata. Promjenili 5-6 paartija,zastava,postelja,šušta. Ni anke da su došli izvani,ni anke da ih ne znademo. Te drže butige bez papira,galerije,kafane. Te su neostvareni mladoženci,iliti žvizdači. Baš,su sjatki,sve ce nam procjetat u tom žaru. Dako Baco iskontrolira ovu zapjenušalu družinu crvenokroatista. Te su bili njegovi. A ovi lokalni novi od 50 godina uzrasli

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]