Izgradnja potpornog zida na groblju Vrbice uslovljava postavljanje nedostajućih stubova solarne rasvjete

1
dio radi, a dio još ne

Budimir Cupara

audio: Budimir Cupara

Problemi sa solarnom javnom rasvjetom na trećem putu u Dobroti još uvijek nijesu u potpunosti otklonjeni.

Prije par dana Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora je dobila prijavu kvara u zoni trafo reona “Doboj“ na potezu od automehanilčarske radnje “Jug” do autobuskog stajališta u blizini Gimnazije.

Juče su otkolnjene neispravnosti, kazao je za Skala radio Budimir Cupara, savjetnik za elektrifikaciju i javnu rasvjetu u Direkciji.

Došlo je do međufaznog proboja pa dvije faze nijesu radile zbog čega je dio ulične rasvjete radio, a dio nije bio u funkciji, objasnio je Cupara.

Pored pomenutog poteza i u blizini groblja Vrbice dio rasvjete ne radi, a razlog tome je po riječima Cupare taj što dva stuba nijesu montirana, jer se kod groblja postavlja potporni zid.

Dok se ovaj posao ne okonča od strane izvođača radove firme “Elektrotim” iz Budve  ne mogu se postaviti nedostajući elektro stubovi.

Montiranjem ova dva stuba povezaće se devet stubova koji ne rade.

Na naše pitanje kada će biti završen zid, a time omogućeno i postavljanje stubova za javnu rasvjetu, Cupara vjeruje do kraja ovog, eventuzalno početkom sljedećeg mjeseca u zavisnosti od vremenskih prilika.

On je podsjetio da su sve rasvjete spojene na alternativno napajanje u ovom dijelu opštine, uključujući i srednje škole, a pojedinačne nedostatke će Direkcija ukloniti i to veoma brzo, jer je ta rasvjeta prije par dana spojena pa više ne bi trebalo da bude problema, zaključio je Cupara.

1 KOMENTAR

  1. Ovizi Cupara propali političar i bezvznjaković dubokog špaga,da nam drži govore::..e može mu se kad mu direktur drži ključeve šoldi i kase komunitade..i zdušno,betonira,cementira,asfaltira Grbalj. Klub fudbalski prifatizovan i direktizovan..sve do ovijeg iz tužilaštva..a.ops…a sin mu u općinu zaštitnik imovine…a,ops…pa mu tu dvije sestrice glavnije u općinu te rabotaju u akviziciju sve za njega i njegovu rabiotu…aaa…opaaala…makice moje male..a općinski poslovni prostori,posebne kasice u njegov direktorat…pa malo investiranja…aaa…opallla..te nam se oburdaju zidine,rastu drače i jablani a mi akužavamo malo parica sa bedema…makice moje sjatke…bravo..e tako nam radi letrika u mali mozak s ovijem Cuparićem…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].