Izgradnja trotoara Njegoševom ulicom

5
Kotor

Ivo Magud

Ivo Magud

Direkcija za izgradnju i uređenje Kotora ovih dana završila je prvu fazu sanacije trotoara od Opšte bolnice do ulaza u bivšu Industriju ležaja sa jedne i druge strane.

Nakon pripreme betonske podloge slijedi postavljanje behaton ploča kako bi se ova veoma tranzitna pješačka staza upristojila.

Ovo nije definitivno rješenje, kazao je za Skala radio Ivo Magud, direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora i podsjetio da je bilo primjedbi na kvalitet i način izvođenja radova od pojedinih građana.

Riječ je o prvom dijelu posla, a nastavak slijedi budući da je na tenderu izabrana filma “Milović” koja će za ovu kalendarsku godinu obavljati ove poslove.

Direkcija, osim redovnih poslova predviđenih programom rada samoinicijativno prepoznaje probleme i pokušava da ih riješi u mjeri u kojoj to dozvoljavaju prvenstveno finansijski uslovi, kazao je Magud.

5 KOMENTARI

  1. Mi sa Svete Vrace bili bi smo zadovoljni da nam se postojeca pjesacka staza betonira jer nemamo knda dijecu (kolicima) prosetati . Jako ruzno i neuslovno a ipak mislimo ne velika investicija .

  2. Što nijesu reagovali građani godinam kada su imali nogu slomit i preko rupa tuda odili. nego kad se nešto ipak počne odma dežurni kritizeri.

    • Da li ima ikakve inspekcije i nadzornih organa da vide kako su napravljeni trotoari u Njegosevoj ulici,to je jedna katastrofa i fušeraj ,ivica trotoara ostra kao noz,sam trotoar neravan……….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]