Jahači apokalipse

3

Piše Sreten Vujović

 Ako smo  avgusta prošle godine dobili vlast tuđe, okupatorske crkve, a jesmo, nije se desilo ništa što u Knjizi Otkrovenja već nije Najavljeno! Umišljeni „apostoli“ su ujahali i zajahali, poput Jahača Apokalipse!

Naravno, u službi Posrnulog Anđela i njegovog ovozemaljskog sluge Amficusa Diabolicusa, koji „nečastivom“ nije bio dovoljno dobar na ovom pa ga je  uz pomoć Manastirke pogrebnih usluga JBB, pozvao na „raport“!

Krenulo se prvo sa naličjem Riječi Božje, pa je  u ime „Svetosavlja“,  koje se predstavilo  važnijim od Hrista i Hrišćanstva, širena lažna Riječ ne bi li se vjerujući ljudi skrenuli, sa puta ljubavi, istine i prave vjere! Desila se „sloboda“, desile su se političke litije, analogno Miloševim „litijama“  devedesetih, pod sloganom „desio se narod“! Prvi, lažni, jahač apokalipse; riječ Mefistofelesa (Otkrivenje 19:11-13)!

 

Ovakva ideologija, koja je došla na „krilima“ okupatorske crkve Srbije, svoju  učinkovitost je dokazala devedesetih godina i u liku drugog Jahača Apokalipse na crvenom konju, kome je dat „mač velik“, a koji je preko mora nevine krvi i crkve Srbije očuvao pritajeno Zlo do dana današnjih i radi na tome da ga prizove u život, pozivajući se lažno na stradalog Hrista!

Međunarodna zajednica na žalost još nije prepoznala ovu dijaboličnu pojavnost, ili možda  priželjkuje Zlo, kako bi se, globalne moći radi, prikazala u „mesijanskoj ulozi“ (Otkrivenje 6:4)!

Svaštoljubivi ponizni sluga Mefistofelesa, ne mogavši smisliti ništa bolje, kao ni svoj doktorat, prepisan iz Njemačke, ukrade i slovenački slogan Evropa zdaj (Evropa sad), noseći kantar, jašući na crnom konju (konju u mantiji) „Mjera pšenice za denar i tri mjere ječma za denar! A ulje i vino troši štedljivo!“ ne priznajući da najavljuje glad preko Manastirstva socijalnog stradanja, i onog koje se bavi kapitalnim rasipništvom! Zato nam je, poskupljujući ulje, i obećao na „poklon“ po tri litre ove tekućine, ukoliko smo zaista u velikoj ili malo manjoj nuždi; kako bi lakše „probavili“ ovoliku količinu nesojluka! Ovakva „vizija“ jasno najavljuje glad i nestašicu”(Otkrivenje 6:5, 6)!

Kada sve to nije dovoljno, glavnu riječ preuzima  Manastirka pogrebnih usluga JBB, na bijelom konju (čitaj teroru), a za njom smjerno korača grob, „Don Kesedžija“! Ova jahačica je, u savremenim uslovima, obožavateljka kopije Zlatnog Teleta, koje se u ovostranosti reinkarniralo u „Govedo Von Krštenica“, čiji je zadatak da uguši slobodnu riječ ili bilo kakvu naznaku nečeg sličnog!

Ova sijačica smrti je poslala đavolu na „ispovijest“ i Đeda, premda još nije dokazano da li je taj akt zla namjera, ili je bio smišljena akcija „kriptovane linije“ sa podzemljem, đe se od ljudskog mesa prave čak i ćevapi!

Uglavnom ova Manastirka  ima ključnu ulogu da u skladu sa „ovlašćenjima“ ubija „mačem i glađu i pomorom i zvijerima zemaljskim”  (Otkrivenje 6:8).

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.