NVO Crnogorski obraz: Jajoglavi Raković ponovo atakuje po zadatku na Crnogorce

1

Veliki problem je što stanovništvo u Crnoj Gori menja identitet, kao što drugo stanovništvo menja čarape. To je neverovatno. Jedan čovjek u Crnoj Gori je menjao identitete po nekoliko puta, kao što neko drugi menja čarape – rekao je Raković na veseloj srbijanskoj HAPPY televiziji, navode iz NVO Crnogorski obraz.

Ponovo dežurni beogradski lajavac Raković se oglasi preko vesele televizije da još lane po koju po Crnoj Gori i Crnogorcima. Ovaj put je lajao na sve Crnogorce, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

Onako nesmajno Biće sa jajastim oblikom glave, minimalnog znanja, ali dobro nauči ono što mu tata Aca silni napiše, ponovo u kratkom vremenu pusti svoj lajački jezik i uvrijedi Crnogorce, ovoga puta sve Crnogorce bez obzira na vjeru i nacionalnost.

Ovoga puta, dežurni lajavac JAJOGLAVI (čitaj Raković) sve Crnogorce uvrijedi izjavom, da Crnogorci mjenjaju identitet, kao što drugi menjaju čarape.

Očito dežurni lajavac JAJOGLAVI (Raković), pošto su mu na pamet pale čarape, prisjeti se svog dosadašnjeg bitisanja u kom je isti Jajoglavi, VIŠE ČARAPA PROMIJENIO NA GLAVU, NO IJEDAN CRNOGORAC NA NOGE, najbolje mu na glavi stoje, one ženske tanke najlon čarape, od čijih nogavica može Jajoglavi da isplete kikice i da pokrije onaj dio glave đe mu hvali kose. No, dobro rekoše naši stari: PAMETNA KOSA, NAPUŠTA AVETNU GLAVU.

Pozivamo prvu hirotonisanu Vladu u Crnoj Gori, njenog predvodnika, pendrek Efendiju i apostole, da reaguju na ovu sramnu izjavu dežurnog lajavca iz Biograda klovna JAJOGLAVOG (čitaj Rakovića), jer je svojom izjavom uvrijedio sve građane Crne Gore.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

1 KOMENTAR

  1. O,OJ “CRNOGORSKI OBRAZU”-SVAKA JE PROMJENA DOBRA-“IDETE NAPRIJED”..?..ZATO ITAM..:ŠTO JE ZASMETALO CRNOJ GORI IVANA CRNOJEVIĆA-TE JE POKRSTIO NAJMLAĐEGA SINA STANKA-I PREVEO U TURSKU VJERU-I DAO MU IME SKEDER-OD KOJEGA POSTADE…”SKEDER BEG OD SKADRA I GORNJE ZETE”?…”SMIJEŠANO NAJSLAĐE SE PIJE”?..PA NA KONCU-U NORU-1941/45…NAŠE KOMŠIJE SU DALI IME SVOJOJ-ČUVENOJ SS DIVIZIJI IME(“SKENDERBEG”)-KOJA SE “PROSLAVILA” U ONOM POKOLJU U VELICI NA ČAKORU-LJETA 1944 GODNE -ĐE SU POKLALI VIŠE OD 1OOO VELIČKE NEJAČI-I BACALI IH U VATRE POPAJENIH KUĆA!…
    KO ZNA-DA PRIPADNCI TE “SS DIVIZIJE” NE LEŽE(ZAKOPANI UZ POČASTI)-U ONOJ GROBNICI-SPOMENIKU NA VOJNI AERODROM “KNJAZ DANILO” ,U GOLUBOVCE-ĐE SU ZAKOPANI I VOJNICI SS DIVIZIJE “PRINC EUGEN”(VIŠE OD 22OO NACISTA)-TAKOĐE SAUČENICI POKOLJA VELIČANA I PLUS ONIH 53O NEJAČI U PIVI-SELO DOLI 1943-GODINE? …

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]