Jaka konkurencija za ovogodišnju nagradu “Dijalogos”

0
sa dodjele nagrade “Dijalogos”

Za jubilarnu petu nagradu “DIALOGOS” koja se dodjeljuje za najbolju publikaciju u oblasti teorije i kulture medija u regionu konkurisalo je pet rukopisa.

U izboru su se našle knjige: “Filozofija medija3” filozofkinje i teoretičarke medija dr Divne Vuksanović, “Elektronska špilja” poznatog bosansko-hercegovačkog filozofa, teoretičara i esejiste dr Predraga Fincija, “Noam Čomski i kritika savremenih medija”  politikologa dr Nenada Vertošeka iz Hrvatske, “Od novinara do novinarstva” profesorice komunikacije iz Pule dr Tijane Vukić, “Posredovanje seksualnog nasilja” dr Vedade Baraković i dr Mirze Mahmutovića iz Tuzle.

Nagrada “DIALOGOS” ustanovljena je 2013. godine od strane međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi” u cilju promocije, podrške i razvoja teorije i kulture medija

O najboljoj knjizi odlučiće međunarodni žiri kojim predsjedava prošlogodišnji laureat dr Sead Alić iz Zagreba, a u sastavu žirija su i Zulfo Ahmetović iz Sarajeva i Janko Nikolovski iz Skoplja

Programski direktor nagrade “DIALOGOS” za 2018. godinu je Željko Rutović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].