Izlet za volontere kancelarije za prevenciju narkomanije, bolesti zavisnosti i rizičnih ponašanja

0
svjetski dan mladih

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih 12. avgusta, Savjet za mlade Opštine Kotor  organizovaće jednodnevni izlet za volontere opštinskog sektora za prevenciju narkomanije, bolesti zavisnosti i rizičnih ponašanja.

Volonteri su učenici Srednje pomorske škole i Gimnazije Kotor za koje će biti upriličeno krstarenje brodom Bokokotorskim zalivom, te odlazak na Žanjice, Rose i Mamulu.

S obzirom da su volonteri sektora za prevenciju ujedno i opštinski volonteri i tokom školske godine su uključeni u sve aktivnosti koje organizuje opština, ljeti su nagrađeni jednodnevnim izletima po Crnoj Gori.

Međunarodni dan mladih se obilježava 12. avgusta, a prvi put je obilježen 2000. godine.

Cilj obilježavanja ovog datuma je da skrene pažnju na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata, kazala je za Skala radio Madalena Jovanović, savjetnica za omladinsku politiku.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].