Jeknić podnosi tužbu protiv Krivokapića i Radulovića

1
ambasadorka-Jeknic

Advokat Zoran Piperović najavio je da će danas, u ime ambasadorke Dušanke Jeknić, predati tužbu protiv premijera Zdravka Krivokapića i ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića, zbog povrede prava ličnosti.

Piperović je kazao da će tužbom tražiti da se Krivokapić i Radulović obavezno solidarno obavežu i Jeknić plate naknadu.

Piperović je rekao da su Krivokapić i Radulović u javnosti više puta izlazili sa ocijenama u kojima su bezobzirno difamirali Jeknić zbog načina na koji je, po njima, obavljala poslove ambasadora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

“Radulović sve je to zasolio gostujući na A1 TV, kada je kazao da je Krivokapić rekao da su opozvani ambasadori, među njima i tužilja, nanijeli Crnoj Gori moralnu štetu jer je on, po riječima Radulovića, moralan i porodičan čovjek”, naveo je Piperović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Piperović je rekao da je u istoj emisiji Radulović naveo da su ambasadori, što znači i tužilja, morali da budu lojalni državi i sebi.

“Biće zanimljivo da se čuje kako će tuženi Radulović obrazložiti šta je mislio pod ovakvom lojalnošću. On će, ukoliko bude htio, u sudnici morati da odgovori na dosta pitanja”, poručio je Piperović.

cdm

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]