Jokić poslao Skala radiju potvrdu da nije državljanin Srbije

10
Kotor

Predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić, danas je email-om proslijedio potvrdu koju je izdalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Direkcije policije Republike Srbije, na zahtjev punomoćnika advokata Petković Mića iz Beograda da se Jokić ne nalazi u evidenciji državljan Republike Srbije.

potvrda koju nam je proslijedio Vladimir Jokić

Ovo je inače prvi glas i komunikacija predsjednika opštine Vladimira Jokića prema Skala radiju.

Podsjetimo, do danas, od kada je izabran za predsjednika opštine Kotor, Jokić nije odgovorio ni na jedno pitanje koje mu je, kako je tražio na početku mandata proslijedio Skala radio.

Potvda koju je Jokić proslijedio Skala radiju ne znači da on nije zatražio ispis iz srbijanskog državljanstva nakon što je prekršio crnogorski Zakon o državljanstvu.

O tome će odlučivati nadležni organi.

10 KOMENTARI

 1. Važnija bi bila viest-kako je pasala u Tivat u palac Buća-PROMOCIJA reprint knjige Nika Lukovića “Boka Kotorska”-izdanje 1951-štampana na Cetinje-đe su naše sve svetinje…?! Ali,ali izgleda uzalud-jer su u jednu bandu oni”što sebe reprintuju”-a udrugu bandu su oni što nešto rabotaju-na dobro Kotora i Crne Gore…e bome eee…?

 2. Eto tresla se gora a rodio se miš. Truli i kvarni DPS sada mora da se pokrije po ušima. Međutim mi ostajemo bez aerodroma a sledeći “target” povjerilaca je luka Kotor. Treba švabu platiti kamate. Cijene lete u nebo a posla nema za narod. Zato umjesto pasoša i državljanstva ja bih vlastima i opoziciji nametnuo nove krterije: Ili POSLA za narod ili MRŠ iz politike. Neko vijeće ozbiljnih i sposobnih ljudi bi opštinu puno bolje vodilo od ovih stranaka.

  • Veljko malo si priprešio sa komentarom, Jokić se koprca . On se dušo ispisao pa šalje naknadnu potvrdu itd. Čitaj dalje u tekstu iz Dnevnih novina.

 3. Moj Đetiću sokoliću, što ga brani kad ga neodbrani. Jokić sad nije ni tamo ni ovamo. Kako je potrčao da se ispiše iz onih kojima pripada da bi zadržao foteljicu. Kasno Jokić u Beograd stiže. Mislio je da se neće znat šta je napravio. OZNA sve dozna. To je procurelo od vaših članova.
  Skali poručujem da samo nastavi da iz razotkriva. Bravo!

  • …nesreća vaša,je u vašoj sreći-draga Podgoričanico što obraza nemate-stiđet se ne umijete-takve vas je kasapin stvorio…pa zato se slomiste-da dokažete kako je ovo kotorsko dijete-rođeno u Kotor 1988 godine-nije jednom rođen-no dva put ROĐEN i dva puta upisan u knjige rođenih-zahvaljujući DrPiSve-to,koji zaboravljate…da je teško vama vjerovati-od dvije te napišete-izgovorite četiri su vam lažave! E bo…a ko krade taj i laže-pa bogumi i ubija neistomišljenike-ka vi štp ščaste veseloga novinara Softića-koji ipak preteče vaše sačekuše! No vrijeme je draga Podgoričanice-da mučite-i da Kotoru prepuštite da se sam o sebi stara poslije 28 godina-kad ste vi isti-iste ubili nam Kotor i sahranili ga na Čepurke!!!!
   Zato iskrenu sućut primi-za izgubljenim obrazinama-služeći 17 i više godina kasapina i grobara sa Dedinja-pasa vam tempo u njegovim gu..(živome i mrtvome)… draga Podgoričanice iz ubavog Kotora..koji te poznaju po topotu i bora mi i po vonju-proizvedenom u onom kolektoru-na onome krivom mostu..!

 4. Trebao je ostati dosljedan. Kako se dosada nije obraćao nije trebao ni sada. Ovo mi se baš ne dopada. Ili kuj ili ne mrči.

 5. I ja velju “Potvrda koju je Jokić proslijedio Skala radiu ne znači da on nije državljanin Crne Gore koji je rođen(prvi i jedini put!) u Crnoj Gori-u Kotoru 1988 godine(na godinu dana prije nego je Kotor ubijen u ABlejanju-1989 godine-a sahranjen na Čepurke!))-i propisano uveden u knjigu rođenih i u knjigu državljana(kontam da su to dvije različite evidencije-knjige-uvdene radi Cana Subotića-Šinavatre-Dragana Džajića-Gage i Milene Dravić i kompanije bele)? Ali čitajući saopštene DrPeSve-to iz Kotora na Portal Analitiku-06/07/2017 u 18:00 ura po jevropskom vremenu-malecka se (možda) podkrala nenamjerna greškica..koja glasi :”…da je aktuelni prešednik opštine Kotor upisan kao DRŽAVLJANIN Republike Srbije pod tekućim brojem 1661 i u knjizi rođenih,rješenjem MUPa Srbije,Beograd-( a u potvrdi-činim se na Novi Beograd-dati opština?),br 204-133334/10 od 1.02.2011,koje je uručeno 11.06.2011,dok je u DRŽALJANSTVO Republike Srbije PRIMLJEN 11.09.2013.godine”oliti potla 2 godine 7 mjeseci i 10 dana?! Čudna neka adminstracija-po Biogradu u lutanju od Novog do Starog Biograda-đe je po drugi put ROĐEN-ali sada u Biograd- rođeni Kotoranin Vladimir Jokić-đe je i UPISAN kao DRŽAVLJANIN-a primljen u DRŽAVLJANSTVO Republike Srbije 11.09.2013 godine? Što mi maliciozni rekjli-pripitali “A da čoče kako to u Srbiju bre- naopako rade..pa ga pri rođenju UPISUJU kao DRŽAVLJANINA u knjigu rođenih-ne u knjigu državljana(po srpski more i više puta-ako je, prije toga,ROĐEN u drugu državu-ka naš prešednik do daljnjega-ovisi od crnogorskim medijima..a potla nekolike godine toga istoga upisanoga DRŽAVLJANINA-na cremonijalni način primaju u DRŽAVLJANSTVO-ka našega prešednika opštine?? Bože mi oprosti,ka ona naredba prešednika naše malecke domovine-te dade Ivici Stankoviću?)?!
  I da zaključim ,da o ovome neće ODLUČIVATI nadležni organi! Jer ovo je zdrelo za Državna tužilaštva nekadašnjeg “DVA OKA U GLAVU”-DANAS JADODRŽAVE..KOJE JOŠ NEZNAJU KUĐ UDARAJU-KO S’NJIMA MLATI!…BOŽE TI ME RAZUMIJEŠ-I OPRAŠĆAJ?!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]