Jokić radio po političkom diktatu a ne po savjesti i odgovornosti

4

 

Povodom netačnih tvrdnji bivšeg predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića iznijetih na račun predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića, zbog građana Kotora i Crne Gore, a ne zbog bivšeg predsjednika opštine, saopštićemo nekoliko važnih činjenica koje govore o odgovornom odnosu Vlade i Premijera prema opštinama i njihovim razvojnim potrebama.

Predsjednik Vlade imao je preko 20 zvaničnih posjeta opštinama, kao i više od 40 radnih sastanaka u svom kabinetu sa lokalnim rukovodstvima. Tako izgleda odnos Premijera prema opštinama i njihovim građanima širom Crne Gore.

A od toga više govori činjenica da dvije godine zaredom, g-din Jokić nije htio da dođe na sastanak kod predsjednika Vlade, koji se organizuje uoči opštinskog praznika. Sastanak niti kurtoaznog niti protokolarnog tipa, već operativnog i radnog.

Dakle, bivši predsjednik opštine Kotor dvije godine ignoriše pozive predsjednika Vlade. Takođe, ignorisao je pozive i inicijative nekoliko ministara, odbijajući da upriliči sastanke sa njima i u svom kabinetu.

Sve inicijative koje su stigle iz opštine Kotor sagledali smo i procesuirali s punom pažnjom zbog građana Kotora, gledajući njihove interese, jer oni nijesu krivi što predsjednik opštine.

U slučaju raspuštanja Skupštine opštine Kotor, Vlada je preduzela sve zakonom propisane mjere i aktivnosti kako bi obezbijedila funkcionisanje lokalne samouprave i ostvarivanje prava građana, kaže se u saopštenju Šlužbe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore koje Skala radio prenosi u cjelosti.

4 KOMENTARI

 1. A čuš po diktatu Jokić radio ?
  Znači kao diktafon, e vala je velika
  petljavina.
  A oće ovako razvardan da se kara sa svima , ajde spat dečkiću!

 2. Milo mi je što shvaćam da će Aprcovic i Suzic sve raditi po savjesti a ne po diktatu iz PG….
  Ako im je čista savjest udruženje sa brunom🦗🦗🦗🦗🦗 koja ih je toliko brljala da mi je ta njihova savjest nešto čudna……👾💰🙊🙈

 3. Sjajno si razumio odgovor Vlade kao.u.pr…no
  A ko je Jokić da se njemu na nove dolazi?
  Evo sad nogom u g..cu je izbačen za sva vremena.

 4. Kako je Jokic tako nekturan i prost pa nije posao na noge radijatoru u Pg da mu ovaj cestita dan grada, tj. Kotora. Vazda se kod nas praktikovalo ici kod nekoga da bi ti on nesto cestitao. Okg dps krivomozgici.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]