Jovan Jovanović član škaljarske kriminalne grupe pobjegao iz kotorske stanice policije

4

Iz prostorija Odjeljenja bezbjednosti Kotor sinoć je pobjegao Jovan Jovanović koji prema policijskoj evidenciji slovi za člana škaljarske kriminalne grupe.

Policijski službenik Milija Bujišić koji je bio zadužen da obezbjeđuje ovo lice je lišen slobode, a njegov pretpostavljeni komandir Marko Mišković je smijenjen po nalogu direktora.

Za Jovanovićem se intenzivno traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Jovanović iskoristio nepažnju policajca koji ga je odveo do toaleta i pobjegao.

On je u policijskim prostorijama, zajedno sa drugim licima, bio zadržan od prekjuče nakon što je prilikom pretresa više stanova i blindiranih vozila pronađeno oružje, municija i drugi predmeti koji će biti predmet provjera.

Policijski službenik OB Kotor Milija Bujišić koji je bio zadužen za poslove u Dežurnoj službi odnosno obezbjeđivanje lica, je odmah udaljen sa radnog mjesta i o događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru kojem su predočene okolnosti bjekstva.

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović je odmah po saznanju za događaj naložio smjenu Marka Miškovića, komandira Stanice policije OB Kotor, koji je pretpostavljeni policijskom službeniku Miliji Bujišiću i koji je bio zadužen za organizaciju rada po toj liniji rada.

Nadležni tužilac je sinoć oko 22,30 časova naložio da se Bujišić liši slobode, zbog sumnje da je Jovanoviću omogućio bjekstvo iz policijskih prostorija.

Bujišić sa mjestom stanovanja u Tivtu, je potom lišen slobode.

Mjere i radnje na pronalasku i lišenju slobode Jovana Jovanovića  su u toku.

Jovanović je dospio u žižu javnosti kada je u zatvoru u Spužu polio vrelim uljem Kotoranina Igora Božovića, koji slovi za pripadnika suparničkog klana.

Pobjeda / DN / CDM

4 KOMENTARI

  1. A o cemu pricamo ljudi taj policajac je toliko glup i smotan da je to za svaku pricu. Njemu puza covjek da ostavi da pricuva,pobjego bi mu :))))))))))))))

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]