Jovo Suđić čestitao Dan mladosti onima koji ga slave

6
Jovo Suđić

Svima koji se sjećaju i slave 25. maj, Dan mladosti, želim da čestitam u svoje ime i da ih podsjetim na časne dane života u zajedničkoj nam Jugoslaviji. Dan mladosti i rođendan Josipa Broza Tita slavio se širom naše zajedničke domovine.

Radni ljudi i građani, omladina i pioniri Kotora proslavljali su Dan mladosti nizom sportskih i kulturnih manifestacija i prigodnih svečanosti. Ulicama Kotora nosila se štafeta mladosti, koja je nosila poruke drugu Titu za dug život i dobro zdravlje. Štafetu je mogao nositi samo onaj koji je rezultatima rada zasluživao poštovanje, a pioniri i omladinci imali odlične ocjene u školama i fakultetima.

Radost i zadovoljstvo na licima našeg naroda, najbolji su dokaz vrijednosti vrijednosti poruka sa kojima se tada živjelo.

Vjerujem da će sjećanje na ovaj datum podsjetiti građane Kotora da je naša najveća tekovina upravo suživot i viševjerski i višenacionalni sklad kojim se spravom ponosimo. Neka tako i ostane, kaže se u čestitci koju potpisuje Jovo Suđić, predsjednik SO Kotor.

6 KOMENTARI

  1. Jovo,istinski si patriota pa zato smetaš ovijema tvojima u istoj partiji.
    Lično znam ko te ogovara kao zadnja ženturača.
    Kad tad ćeš i ti saznat.
    Nijesu svi ali nekaxse stide oni koje si doveo i pomagao im.

  2. Svojevremeno,kad se nosila štafeta mladosti,Jovo kao uzoran sportista je trcao od Petrovca,plan je bio da je preda na cetinjsku raskrsnicu ali Jovo odbi uz povik “mogu ja još!”

  3. …NA DAN MLAOSTI STIŽE-OD KAD GA JE-OD KAD SU GA ISKOPALI-NA TAJ DAN MLADOSTI NIJESU SE JAVLJALI? SLAVILI SU DAN POGIBJE CRNOGOSKE NA KONAVLE I DUBROVNIK…!!! BLAGO TEBI DRUŽE TITO-TI PASA NA VRIJEME…DA NE GEDAŠ I NE SLUŠAŠ OVE BULIJERGE NA I OKOLO VLASTI-OD PLANINA PA DO MORA -I OD ULCINJA DO NOVOGA…!!!?!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.