Jovo Suđić: Demokrate su lažovi i fukare

26
Jovo Suđić

Ko laže, taj i krade. Kako je Demokratama laž u krvi, i kako po tom pitanju iz dana u dan napreduju,  to znači da je ta družina sa crvenim kravatama obična gomila lupeža i prevaranata.

Ko je Aleksa Bečić, crnogorskoj javnosti je najbolje kazao njegov koalicioni partner Nebojša Medojević. Bećić to ima pravo da bude, jer je u Crnoj Gori garantovano pravo i sloboda svima da budu što oni hoće.

Kad je u pitanju strani državljanin na čelu kotorske opštineVladimir Jokić, danas svako zna da je slagao svoje birače, prevario Opštinsku izbornu komisiju i prekršio zakone ove zemlje. Njime se bavi crnogorsko tužilaštvo, a kada završi, smiješi mu se prugasto odijelo, koje bi ovaj prevarant i jeftini manipulator rado želio da vidi na drugima.

Građani kotorske opštine su se za kratko vrijeme uvjerili ko su Demokrate. Kada su se, sa samo 5 mandata dokopala vlasti počeo je grabež funkcija. Jokić je zaposlio svoju nestručnu kumu na mjesto direktorice Kulturnog centra, a za najbliže saradnike postavio partijske poslušnike bez iskustva i znanja. Jokić je poznat i po tome što je omogućio da poslovni prostor u vlasništvu opštine, kojim je gazduje Fakultet za turizam i hotelijerstvo, umjesto licima sa invaliditetom, kako bi lakše pohađali nastavu, bude preimenovan u butik markirane robe. Uzgred, njegova kuma je diplomirala na pomenutom fakultetu.

Sitni kriminalci i velike lažovčine, prevaranti i nemoralni ostrašćenici pokušavaju da oblate poštene i čestite članove DPS-a. Njihove jeftine laži, tvrdnje bez ijednog jedinog dokaza imaju za cilj da se u javnosti stvori negativna slika o ljudima kojih se plaše, i na taj način pokušaju bar malo povratiti povjerenje kod onih koji su glasali za njih, misleći da biraju mlade, odvažve, hrabre i pametne ljude, a ne, kako se pokazalo, lažove i lupeže. Zakasnili su, jer su svojim nedjelima sebe predstavili na najbolji mogući način.

Samo zbog građana, a ne zbog minornih prevarfanata koji sebe nazivaju Demokratama, kazaću da je svaka njihova riječ čista laž. Oni lažu kad zinu, a zijevaju po čitav dan, jer ništa drugo i ne znaju da rade. Kratko su na vlasti, ali će zato brzo s nje sići. U prošlost za sva vremena. Kotor i Kotorani će na žalost ispaštati svoju grešku. Svaki glas dat Demokratama je glas protiv Kotora i Crne Gore. Sada se to najbolje vidi.

I na kraju, ako iko, a ne samo ovi lažovi, ima i jedan jedini dokaz da je Jovo Suđić vlasnik dijela imovine Bokelja, ili da je napravio bilo koju nezakonitu radnju, neka javno kaže i to potkrijepi i najmanjim dokazom. Stadion i teren, pripadaju opštini i to je jedino logično i pravno valjano. Kao što je i činjenica da FK Bokelj ima pravo korišćenja. Ne smije se zaboraviti da se na tom terenu školuju sve kategorije igrača, od seniora pa do onih najmlađih. Potpisima na osnivačkom aktu samo sam pružio podršku klubu da se akta usklade sa Zakonom o sportu. I ništa više. Svaka druga konstrukcija je samo laž i zla namjera.

Uostalom, da, osim laži, Demokrate nešto imaju, davno bi sa tim izašli u javnost, kaže se u saopštenju koje potpisuje član IO DPS-a Kotor Jovo Suđić, dostavljenog Skala radiju.

26 KOMENTARI

 1. Ne laži Kapurice. Kako te sramota nije da toliko lažinjaš. Znaš dobro da nema nikakve prodaje ali to pakovanje lažnoga Jokića i njegovih pajtosa ima za cilj da se oblate ljudi. Svi ste isti Kapurice jadurice.

  • “Selma, ne naginji se kroz prozor”. A u čemu se to slažeš, Selmice? Imaš li ti vlastitu glavu i svoje mišljenje? Je li to sve što si imala da komentarišeš na indicije da grupa DrPeSovaca namjerava da otuđi basnoslovnu imovinu Komunitadi kotorske? Dakle, ti bezrezervno podržavaš i onu planetarnu pljačku poznatih aktera u Budvi! Tužno i zabrinjavajuće.

 2. Odlično se zna u koju je partiju Jovo Suđić bez dileme . Nego da pripitam moraliste u koju je sad partiju Mirza Krcić ?
  Inače Suđiću gađi ih u mozak samo argumentima. Sve što mogu je da vrijeđaju tvoje godine i iskustvo. Mnogima si pomogo i to baš iz njihovih redova.

 3. Što više “šklapaju” – ovizi sve pečobrazniji! Umjesto da ućute i da ne puštaju avaza. Mjerilo i paradigma njihovog, gotovo trodecenijskog zuluma, upravo je onaj ideolog iz Budve koji je priznao da je vođa kriminalne grupe, koja je poharala i zavila u crno “metropolu turizma”. Parafraziraću velikog pjesnika: “Ovi drpsovci su najhrabrija stranka u istoriji višestranačja, Ali ne zato što se ničega ne plaše, nego zato što se nikoga ne stide.”

 4. Dobro jutro tršeni naroge kotorski !
  Dugo nisam čitao vaše komentare, ma ni jutros mi to ništa nije trebalo. Neki dotur od šufita bi tu imao dosta rabote, čim bljujete ovoliku vatru, vi bezgrešni, čisti kao gorski potok. Ima po koji pravednik, ali se utapa u moru vašega jeda, osude i prikrivene lične pohlepe.
  Ljetu je skoro kraj, pokušajte se uveče banjat u more, kad je već studeno kad iz njega izađete, možda vam se razbistri makar malo, pomozite sebi !

 5. Jovo jesi li se malo zaletio?
  Kazes svi mi smo lazovi i fukare koji smo glasali Depokrate?
  ..sto ne nabroja po imenu kao oni vas…..svako ima pravo da prijavi bezaonje ako misli da ga ima….ako si uvrijedjen ipak ti ne pristoji ovakav tekst…..ti si priznao javno da ste zaposljavali nezakonito zar ne?
  Zasto nisi ovo poslao drugim medijima ili su ti ga svi odbili da objave osim Skale koja vodi rat sa opstinskim rganima?

  • Zeljko koji je obećavao da jugopetrol neće poći iz Kotora, Jovo koji se kleo u Mila i partiju da niko nije dogovarao prodaju Luke, i na kraju Boro…
   I sad o moralu, pravdi, katovima isl. Ima li vam penzije na vidiku da se makar ne pojavljuje te u javnost?

 6. Jovo pravo koriscenja se lako prebaci u svojinu ..samo treba jedan zahtjev katastru….ako nisi znao.
  kako je Bokelj duzan 32miliona? Gdje je to zavrsilo?
  razlog stvaranja privatnog dd Bokelja?
  Aprcovic je pravnik pa vjerujem da je sve po zakonu….Nejasno mi je da ste cio tekst optuzbi pokrijepili da je Jokic zaposlio rodjaku koja ima fakultet?
  Ne moze predsjednik zaposljavati sigurno toliko znas…5

 7. “…ako iko, a ne samo ovi lažovi, ima i jedan jedini dokaz da je Jovo Suđić vlasnik dijela imovine Bokelja, ili da je napravio bilo koju nezakonitu radnju, neka javno kaže i to potkrijepi i najmanjim dokazom. Stadion i teren, pripadaju opštini i to je jedino logično i pravno valjano.”

  Možda je Suđa u pravu. Možda još nije stigao da na svoje ime intabula u katastru onih 20% imovine BOKELJA. Možda je to samo radnja u pokušaju, koja tek treba da postane “jedino logično i pravno valjano.” Ako nova opštinska garnitura bude stajala skrštenih ruku, gledajući kako se vjekovna imovina Kotora kriminalno pretače u privatne jasle. Tako se pred kamerama zaklinjao njegov učitelj iz Budve kad je tvrdio: “Ako iko nađe jednog centa od onih TRI meleona i osam stotina hiljada $$$ na švajcarskoj banci, koji je konto glasilo na ime njegove vjerne ljube, zaklinjaše se da će svoju jahtu KENCO pokloniti u dobrotvornr svrhe! Zbilja, niko ne nađe ono silno blago. Isparilo ! A SDT ni da predmet stavi “u izviđaju”. No, Suđa mnogo riječi potroši na neprimjerene uvrede i lična etiketiranja, a %% i marifetluke oko Bokela jedva stidljivo pomenu pri kraju teksta. Biće zanimljivo kad Jokić izađe pred građane sa faksimilima opasnih podvala. (U pokušaju.) Još se sjećamo one pjesmice preko granice: “Miroljube, pitaj Kori, kakvi su to ugovori”!

  • “…ili da je napravio bilo koju nezakonitu radnju,…” Gospodine Suđo, i onaj vođa kriminalne grupe iz Budve sve je radio po zakonu. Sve, baš sve. Kojem zakonu? Mafijaškom!

  • Teško da to može napraviti potomak Suđa,potomak Vukca Paštrovića.
   Ne priliči to Jovu Suđiću.
   Svi njegovi kritičari,dobronamjerni ili naopaki i svi njegovi protivnici neće izdržati moralno provjeravanje ,lično i porodično i usporediti se sa njegovim.
   Dug je njegov boravak u Kotoru gdje je svoje vrijednosti dokazao kao đak,sportista ,drustveno-politički radnik i čovjek .
   Mnogo toga je preturio preko glave in uvijek je išao naprijed uzdignute glave..
   Ne raste u njemu ništavilo kako ga neki zele nakalemiti
   I u sportu i zivotu Jovo je bio i ostao borac

 8. “Uzgred, njegova kuma je diplomirala na pomenutom fakultetu.”… kakve to veze ima sa bilo cim?

  Kad smo kod fukara, lazova a i lopova, nije li gospodin Sudjic dugogodisnji clan partije ciji je doskorasnji direktor i ideolog u bjekstvu od sopstvene drzave koju je pokrao?

  Ok, opozicija ste i u redu je napadat novu vlast, ali savjetujem vama iz bivse vlasti da se povucete neko vrijeme, ucutkate… mozda narod zaboravi sto ste vi ucinjeli od grada. Ako ista, ono barem radi sopstvenog obraza.

 9. Zato se Jole borio da poploča Zvjerinjak. Da napravi kompleks apartmana , da gazduje njima i pare namiče.
  Da nema Skale ne bi ko imao branit DrPS

 10. ..AKO IKO ZNA -ZNA DEREKTOR OD CARINA-..E BO !..A KO LAŽE TAJ ŠVERCUJE-PREO CARINE-EVO BREZMALO TRIDEST LJETA PAŠTROVIĆU JOVO-ZNAJ…?!!!! Promijeni Jovo ZRCALO-dako vidiš još ponekoga osim ovije te “lAŽU IKRADU”…?

  • Muči ne laj ,bivši komunisto,i bivši šover i špijun financijera narodno odnarođene stranke,e Jole Jole….

 11. Lupetaju demokrate i nikakvi su, al da se ti oces mac vise.ima u dps dobrih ljudi, prijatelja kotora i kotorana, al zbog tebe i tebi slicnih dps je izgubio vlast u kotor.

  • Aferim…ovakvije su doprinjeli te su izgubili…pogubili se…baš svaka čast na komentaru…ovakvi su izgubili Kotor zanavjek…pravi primjer kakvi ne trebaju nikome..a još se oglašavaju…ughhh…bože me ubrani…dvije ne znaju sastavit a kroje politiku.śedi đe si..i za takvo mhesto nisil..

 12. “…lažovi i fukare” – kaza Suđa. Pa čak i da su (a nijesu) lažovi i fukare, najbitnije je da nijesu LUPEŽI. I to planetarni, tipa onog njegovog voljenog vođe kriminalne grupe iz Budve, koji je drmnuo pare u Crnoj Gori, a sada veselo troškari po zemlji Srbiji ! Zabiraj!!

  • Nije “okrojio” muški, nego divljački, prosto i neprimjereno javnom govoru.
   Ako oće muški, neka odbrusi tim rječetinama u brk, pa ko što uvati.

   • nemote mi Jovančića napadati…on vi je Paštrović-potomak Kanjoča Macadonovića…pa priča na svom maternjem jeziku – smješano rogo mili škljarsko ulicar kotorskih…-koji nema finoće-Bokeške naravi..podalje od mareta-podalje od civilizacije..kaj bi rekel Borota-Adio Marica…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]