Jovo Suđić: Šepelj je lažov i jeftini manipulator

109
Jovo Suđić

OO DPS-a Kotor je dostavilo Skala radiju saopštenje odbornika te partije i člana Izvršnog odbora Jova Suđića.

Saopštenje objavljujemo bez redakcijske intervencije.

Nakon brutalnog verbalnog napada na mene od strane odbornika kotorskih Demokrata Dragana Šepelja, koji je iskoristio priliku da iznese klevete, laži i uvrede na moj račun na sjednici SO u mom odsustvu, osjećam obavezu da građanima Kotora i Crne Gore saopštim da je u pitanju običan lažov i manipulator koji je dobro omastio brk koristeći privilegije vlasti i mjesto predsjednika Skupštine Vaterpolo i plivačkog kluba „Primorac“.

Kotor zna Šepelja kao prevaranta i jeftinog lažova. Nekoga ko ima poriv da napada poštene ljude i da o njima iznosi prljave neistine i laži. Radi se o stvoru koji se nije usudio da to što ima saopšti u mom prisustvu, jer je to provjerena kukavica koja smogne snagu da se oglasi samo kada je siguran da do njegove klovnovske figure niko neće doći dok on bljuje laži i klevete. To je prostor u kome Šepelj djeluje a njegovi drugovi se smijulje na  navodne duhovite opaske, i to sve u prisustvu i pod dirigentskom palicom neznavene predsjednice SO Kotor Dragice Perović koja uvrede pušta i ne reaguje, iako je po poslovniku obavezna da zaustavi svoga kolegu lažovčinu.

Šepelj je kazao da sam priznao da smo postavljali svoje članove na rukovodeća mjesta, da sam bio pošten pa sam to priznao i da sam ja prljavi izvršilac naloga DPS-a.

Laže Šepelj kad zine. On je lažovčina i bolesnik kome od sad skrećem pažnju da dobro pazi kada se usudi da mi ime pomene. Nije problem istina, nego gnusne laži koje su ovom smutljivcu osnovno sredstvo za političko i svako drugo djelovanje.

U Skupštini sam početkom prošle godine kazao da smo birali svoje sekretare Sekretarijata jer je to bila praksa. Nije bilo konkursa koji bi nas obavezivao nego smo političku snagu pokazivali zapošljavajući najbolje kadrove. To su, prije promjene zakona kojim se regulisala ova oblast, radile sve političke vlasti koje su participirale u SO Kotor. Nije valjda bilo prirodno da neko zaposli na odgovorno mjesto umno osakaćenog Šepelja koji samo za dovodac zna i ispunjavanje zadataka nalogodavaca, kako to čini VPK „Primorac“.
Što se tiče konstatacije da sam ja loše obavljao svoj posao i da sam izvršitelj prljavih DPS poslova, kazaću da možda nijesam dobro radio posao, ali svakako jesam pošteno i iskreno.
Što se tiče drugog dijela konstatacije reći ću da Šepelj laže kao pas, uz izvinjenje psu što ga poredim sa ovim ništavilom. Ako ovo ništavilo ima neki konkretan podatak da sam učinio nešto što je nepošteno ili u sukobu sa zakonom, neka izađe u javnost i neka to saopšti građanima Kotora i Crne Gore.
Nemaš lažove ništa osim gole laži koju koristiš jer te niko ne zaustavlja u tim besprizornim izlivima pa misliš da ti je to dozvoljeno. Prešao si se Šepelju, vjeruj mi. To ti više neće prolaziti.

Tvoja politička družina je poznata po prevarama. Tvoj predsjednik opštine je prevario čak i svoje birače kada je glasao iako nije imao zakonsko pravo jer je bio građanin druge države. Tvoj predsjednik partije je besramno pokrao djelove magistarskih radova i dobio akademsko zvanje magistra iako je bio svjestan da ga nije zaslužio. Mnogo je prljavština oko tebe i tvojih kolega. Ali, o njima neću. Neke sam zapošljavao kad ih niko nije htio. Tako sam i tvoga oca da bi mogao da investira u tebe. Izuzev kilaže, đe ste jedino uspješni,  investicija mu se nije isplatila. I te kako sam podsjećam vas nepoštena  družino, baš vama iz prvog reda omogućavao da krenete na rabotu i zaplovite. Sjetili bi ste se i bar zaćutali da imate obraza. Moj je čist.

Ti si Šepelju predsjednik Skupštine VPK kluba „Primorac“. Čime si to zavrijedio, ukoliko se ne računa bezrezervo ispunjenje zadataka nalogodavaca da se ta neznalica nešto pita u vaterpolu?

Otkad su takvi kao što si ti preuzeli kotorski vaterpolo, on je u potpunom sunovratu. Prevarili ste svoje igrače, slagali ih i pokušali da ih ostavite bez plata. Neki od njih su, poput Azeveda i Radića tužili Primorac i dobili sudski spor. Ovaj klub mora da im isplati ukupno preko 130 hiljada eura. Ko je za to kriv i ko je vodio knjige Primorcu i kako se taj novac isplaćuje? Interesantno pitanje na koje ni klub a ni opština ne daju odgovor. Knjige Primorcu je vodila Ljiljana Popović Moškov potpredsjednica opštine Kotor i predsjednica kotorske URE a predsjednik Skupštine Primorca je Šepelj. Prstom nijeste mrdnuli da objasnite građanima Kotora koji finansiraju klub kako se njihov novac troši.
Ono što sam uspio da saznam je da si ti i tvoja koaliciona drugarica dobro iskoristili vlast da plaćate sudske presude Primorca. I ko zna što još.  Zbog toga je Popović Moškov insistirala da se skoro čitav novac namijenjen plivanju i vaterpolu u Kotoru dodijeli Primorcu. Pomogao si joj u tome i ti i tvoja partija koja je za godinu dobro ojadila Kotor i njegove građane.

Siguran sam da ćeš odgovarati za sve prljavo što si uradio i izgovorio. Ubrzo nećeš imati vlast iza tebe da te štiti.

Još te jednom upozoravam da ne lažeš i da samo istinu iznosiš na vidjelo. Ja sa njom problema nemam, ali imaš ti i tvoja držina.

Jovo Suđić
odbornik DPS-a u Skupštini Opštine Kotor
23. 05. 2018. godine

109 KOMENTARI

 1. JOVO SUĐIĆ JE PRAVI ČOVJEK I SVAKA MU JE SVETA ! NIJESU MU DEMOKRATE MI ISPOD MALOG PRSTA POKRIJTE SE PP GLAVI POZADNINCI !

 2. Čestitke Jovu! Nijedan Kotoranin nije izazvao ovoliki broj komentara na SKALI kao on. Za dobrim atom se prašin diže!

 3. DRONJAK, pošteni lažov, manipulator i špijunčina, brani sebe od pasalih vremena od kojih ne može uteći. Ćuti smradu, ti si radio sve to što sam ti napisao, dok si silu čvrsto stezao svojim glibavim rukama. Danas ti ta sila izlazi kroz nos, bas onako kako si i radio.
  Meni si to uradio ” SMRADU” pa mogu ovo iz punih usta da ti kažem. Znaš ti to dobro, a Bogami i mnogi moji Sugrađani.
  Što se skakanja na moje pretke tiče, neka je skakao ko god da je, ako je tako da ti lakse bude.
  Na tvoje su skakali ovi što su te tvoje prvi probali prije 500 i kusur godina i evo ti se vratili da te posjete na slađani ukus” TURSKIH SPECIJALITETA”
  Prijatno!

 4. ..ispade da su ti babe darodavke muzle “age ibegove”-prije Kosovse bitke-1389 godine?..Jerbo Berlinskim Kongresom od 13.srpnja.1878 godine west Erceg govanija pripala tvojim”anonimnim precima(brez “NDK..”)? Ako je tebi vjerovati dragi Ikice Branka Bjelićanovića-da su ti babe muzle “age i begove pune 500 godina”…onda zasigrno opet slaga ka za no “uklanjanje spomenika iz Bileće…?!!

  • SIKTER fukaro,
   Nazivaš PONOSNU Zapadnu Hercegovinu “west Erceg govanija”
   ne brez razloga fukaro četnička ,jerbo tamo žive Hrvati sa kojima ti
   nema cile mile…
   kukavicio četnička, DF-ovska gubitnička..
   Bez srpskijeh gena i porijekla… Aga i Begova

   • ..a TVOJ PREDAK IZ SELA humac(BJELADIN HUMAC-TVOJE KONSPIRATIVNO IME-NA OVAJ PORTAL)-MAKS LUBURIĆ-KOMANDANT JASENOVCA REČE DANA 9.LISTOPADA,1942 U JASENOVCU…” vIŠE SMO OVE GODINE POKLALISRBA I OSTALIH-NEGO OTOMANSKO CARSTVO NA OVIM PROSTORIMA (WEST ERCEGOVINA I DOBRANI DODANAŠNJE HRVACKE)-ZA PET/5/ STOLJEĆA..aga i begova..dobri i čestiti dragi moj gade-iz divine west ercegovanije Maksa Luburića,Andrije Artukovića,Ant Pavelića i drugi “hvaših velikana”…

    • SIKTER FUKARO , odvjetniče četničko DF-ovski,
     SIKTER pripadniče četničke poražene ideologije i vojske koja ti je ubila STRICA,
     Maks Luburić je porijeklom Srbin iz Crne Gore, crna ti pamet, kao i Dinko Šakić i ostali da im ne nabrajam imena i prezimena nesoja kao i ti što si…
     Svaki Luburić na ovoj planeti je poreklom pravoslavac ,iz Crne
     Gore. Luburići su se prezivali Vujačići i slavili su nikolj dan.
     Pročitaj knjigu Andrije Luburića” Drobnjak” pa će ti sve biti jasno.
     Ovi Luburići Hrvati su pokatoličeni početkom 18 veka,i od njih je Max
     Luburič. Svi dobro znaju da su pravolsavne porodice prelazile u
     katoličanstvo u zap herc, čak postoje tačni podatci koje su slave
     slavili.
     Da je vječna CRNA GORA na tvoju tugu i žalost fukaro četnička.

 5. A vidi ovu budalu sto gleda sebe u zrcalo i tepa sebi “dragi gade”. Ajde sa ovim Kibicom Ljutom pa vodite vase lude razgovore. J…e mi se za tebe i tvoju porodicu. Odjjj….i vise sa ovoga portala! To je jedino pametno sto ti ovaj ka i ti savijetuje! A ja bi to savijetovao i njemu!

  • Tako je prijatelju! Jedno te isto ka “tri babe”
   Niko ga ne dira, pa posle drugi ne valja.
   Iskreno, zabolje me ona rabota za njega i njegovu “PLEMIĆKU PORODICU”
   Moj iskreni pozdrav!

   • A nu bogati CRNOGORAC KOTORANIN-a iz čije se gu..-partije javljaš..,?Smrdite bre smrdite na vreškin- kasapina i grobra sa Dedinja…za kojeg ste šemenili one krave u Konavle.palili i žarli Konavle-u Dubrovnik na 6.prosinac.na svetog Nikolu – sa Srđa i Bosanke palili Dubrovnik i pobili preko sto nevinih nenaoružanih ljudi..! I danas vi pravi..i pošteni-nevii ka “vrata od Šuranja”?!

    • Sram te bilo ljudsko ništavilo, kažes mi palili i ubijali mi pojedinci sa ovoga portala! Sjećaš li se živino kako si Kotorsku sirotinju, regrutovao u tvoju poštenu Bileću da im ionako tezak život učiniš još težim, a onima od kojih si punio “špagove” naravno ( bogatunskoj đeci) pravac “AUTO JEDINICA”
     Više si ti “ŠPIJUNČINO” izdao vozačkih dozvola negoli “AUTO ŠKOLA”

     • Sve “istine” Moga gada…po kozna koji put padaju-poput onog “uklonjenog partizanskog spomenika u moju Bileću”-jer od količina laži i mržnje prema pravoslavlju (ne voli ove ŠLJEGLE sa brda gore na more ali zaboravi reći na “čije more”-porodični esnaf!)-“zaboravlja”da po ondašnjim propisima- poslije “afere u narodnoj odbrani Kotor”-1972.godine (prije na godinu dana od mog dolaska u OPŠTO-ne u Odeljenje odbane) pa zključno sa kapitulacijom moje domovine(u vojnom smislu-u vrijeme ministra vojnoga Mila Đukanovića!-do 21.avgusta.1991 godine-formiranjem komande vojnog odsjeka za “tada srpsko vaše primorje”-u TIVTU u zgradi SO..)sve regrutacije(ljekarski pregledi i usmjeravanja regruta nije vršeno u Kotoru nego u vojni MRC-(Medicinski regrutni centar) u Titogradu!!!! Dakle dragi Moj gade…nepopuštaš-dapače pojačavaš porodični esnaf-LAŽI…koje meni-osobeno gode…posebno kad te sretnem ulicom-pa ti ka mokra čukela lutalica.. bježiš na drugu stranu ulice-da se neb u oči “gledali”?! Pozdrav tebi i obitelji-koja je brez premca u Kotoru-u podizanju (od iskona) mržnje prema “nama sa brda gore”.ni da smo vam na pretkice skakali-i vas na pjanu uru “štancocali”…?

     • ZRCALO… dozlogrdio si sa tim svojim zrcalom (ogledalom). Ukloni ga, čoče, ili ga razbij.
      Imam mačka koji kad se vidi u velikom ogledalu u spavaćoj sobi, hoće sam sebi oči da izvadi u svom odrazu na zrcalu. Moram ga silom uzeti i odvojiti od zrcala. Ogledalo (zrcalo) za tebe je postao opasn predmet i opsesija koja te psihički teško opterećuje. Buon giorno!

   • Jedno od svojstava gadova i kukavica jeste da pogrdno govore o pokojnima. Po mogucnosti anonimno. Inace o istima u drustvu govore suprotno, tj velicaju ih. Ti si ”STIVALUNGE” taj slucaj za razmatranje. Pazi STIVALUNGE ni tebe smrt nece mimoci kao ni druge. Tada ce nam se svima suditi!

  • Ovaj CRNOGORAC u meni raspaljuje erotske snove! CRNOGORAC – pa još KOTORANIN – doživljavam vrhunac sladostrašća!!

   • Antisa pa ti si iskreni covijek koji se ne stidi sto je homoseksualac. A i zasto bi?! I ja sam za to da oni imaju sva prava kao i drugi. Ti drugi su u prosijeku vece fukare nego sto znaju oni biti. Nego reci ti meni dje se opustas i rastezes noge da ja pazim svoja “ledja”? Smanji te filmove za “malu djecu” da te srce ne strefi. Dati u Skaljare nadjes partu. Vidis Ljuta-Kibic-Bokelj-Mijenja zrcalo Neki bi te rado docekao odpozadi.

    • Crnogorac Kotoranin prizvao si mu nekog.
     Dovatio ga je sinoc i jedva se jutros vuce niz Skaljare. Ali je osvjezen ka u svom komentaru!!!

   • IMAM DOSTA DESETLJECA I DOBRO SE SIJECAM POK. ANTICE STIVALUN ,POZNATE SVIM KOTORANIMA.
    CEMU OVA ALUZIJA NA NJENO IME, BEZ POSTOVANJA PREMA UMRLOME ZA JEDAN GADAN KOMENTAR KOJI OSLIKAVA ISKLJUCIVO KOMENTATORA? SRAM TE BILO KO GOD DA SI!
    NEMA SUMNJE DA SI JE ZNAO I NEMA SUMNJE DA SI NECOVIJEK KAD OVAKO RABIS NJENO IME!
    BILA JE JEDAN OD KOTORSKIH ORIDJINALA. POKOJ JOJ DUSI.

   • Crvena Glavice-ako sam te razumio ..ti nisi mačak! Prije bi reka da si onaj iz one Njegoševe “Majmun sebe gleda u zrcalo”…Tražio si pa uživaj-u sopstvenom EGu iz osobenog zrcala…

 6. Moram priznati da sam “živio 76 godina u zabludi-da potičem iz antifašističke podice Drinjak”-prije svega zahvaljujuči Skala radiju-Kotor,koja vemo pažljivo( slektivno )objavljuje “vijesti o četničkoj porodici Drinjak-iz sela Miruša sa obala nekada pitome rijeke Trebišnjice-koja bijaše od 10.travnja.1941 do 02.listopada”.1944 sastavni dio “naše veličanstvene NDUH-poglavnika dr Anta Pavelića..? Da,,da-izgleda uzalud..jer se krilo od mene-da su laži ono što piše u zborniku X Hercegovačke udarne brigade-komandanta narodnog heroja Vlada Šegrta? Da su moji rođeni stričevi Stevo(1923),Vaso(1925) i najmlađi Mladen(1927)..bili borci,komandiri komandanti,komesari četa i bataljona u ovoj “izgleda četničkoj brigadi” X Hercegovačkoj brigadi-nota bene koja je na svetoga Šimuna.194 oslobodila “od partizana” pola Boke-sve do Turskog rta-Veriga-“uzalud”?! Jer ovakvi i slični “pisci”-znaju svoju “Kureševu stinu”-četničkog komandanta više od povice ratne Bileće-krcata četnika saradnika ustaške NDUH..što nameće potrebu-da se “objelodani “atifašistička povijest kapetana Kureša”?!
  Srećom-istorija je zapisala-zapamtila nešto drugo..da je Stevo Drinjak bio komandir- i komandant II bataljona brigade-a krajen rata posato načelnik štaba te iste brigade-iz rata izašao kao major-a svoje ratovanje okončao na “Goli otok”zajedno sa bratom Vasom-čijim životom su hranjne ribe Golootočkog priobalja! Vaso ratni komesar čete i bataljona-u kojem je bio komandat bio njegov brat Stevo! Najmlađi Drinjak Mladen-najmlađi brac X Hrcegovačke brigade u istom bataljonu-pomoćnik puškomitraljesca,pogibe od crnogrskih četnika-čitaj Banjana-..avgusat 1944-u Broćanac-selo Janičići-koji danas počiva-na današnji dan 26.svibnja.2018 u onaj “UKLONJENI SPOMENIK”(PUSTE ŽELJE-LAŽI “KOTORSKE ĐECE..ANTIFAŠISTIČKIH OBITELJI”-zaljubljeika povijsti kapetana Kureša?) u glavnoj ulici u Bileći-pod brojem 413..! Dakle LAŽU da je taj SPOMENIK UKLONJEN!!!
  O svom ocu Radovanu-mašinskom podoficiru(24 klase vojnomašinske škole-Đenovći 1928/1931 mornarice krvave kaljevine-SHS tvorevine “zasjale” na “antifašističkom nebu..travnja 1941-travnja 1945..ustaško četničko belogardejske bagre-izdajnika(čiji potomci su “isputali kao govna..u ABlejalici kontrarevouciji-1989 godine-od Vardarado Triglava..i dans bazde-plutaju!)…neću govoriti-jer je “bio u poznatom #partizanskom loguru “MAMULA”-do 01.listopada.1943-kad je pušten iz “partizanskog”logora…i od posldica tog “četnikovanja”-umro je u Dubrovačkoj bolnici 23.siječnja.1946 godine…

  Zahvalan sam Skali radio Kotor..na “uloženom trudu”-da se konačno “selektivno razaobliči-istina o četničkoj-(puste želje autora i koautora)-porodici Drinjak…a time i prtivrdi istina o potonjem muškom nasljdniku Drinjak Jordanu Jolu..koji je svoje “pravo lice”-pokazao u “potnjem ratu za mir boži..-ponosan na srsko porijeklo i crnogosku dravnost”-i time stao(pordični esnaf)na strani kasapina i grobara sa Dedinja..kojemu je “i dan danas zahvalan”-što je kao njegov “borac-za spas srptva i kosova” napredovao od stare srpske godine-1989 do dana današnega”?!…

  • Časni čovječe časne famelje nije ovaj forum podesan za učešće pod pravim imenom i prezimenom jer takvi ovdje stradaju. Ovaj forum je projektovan i urađen za crnogorčenje i omalovažavanje istorije i ugleda Boke, za svađanje Bokelja i iživljavanje bolesnih provokatora. Pogriješio si što si ovdje napisao ovu svoju porodičnu ispovjed, bacio si bisere pred …… Bolje ti je da se više ne javljaš na ovaj forum. Ima na internetu puno foruma koji obrađuju istoriju i društvo što bi Tebe interesovalo i čemu bi doprinjeo. Svako Ti dobro!

   • E kako “kibic” i dalje bezposlicari. Ti o ovom forumu jeli? Pa sto se oglasavas sa toliko imena nego podjes na Sumadiju? Takvi kao ti odje prosipaju mrznju prema CRNOJ GORI i sakrivaju se iza raznijeh imana. Ali sve isto brljas pa se zna da si ti. I ko si i sto si! Makni se casti ti pa idi brani Kosovo ravno!

  • Ovo svoje javno iznošenje “anamneze, lične i porodične, vrhunac je neukusa i niskog nivoa kulture komentatora. Zaboravio je još samo naglasiti broj obuće svojih predaka, pa onda da li mu je đede jeo česan (bijeli luk).
   Za ovoga kao da WW2 još traje, ili kao da je tek završio…

   • …Ovi !neukusi!-LAZI i PODVALE četničko ustasko zelenasko belogardegske su vas doveli od 1989/1991 do 1999 do Konavala,,,Dubrovnika.Bosne,Vukovara…Kosova i Kaludjerskog laza- osamarene od bande kasapina i grobara sa Dedinja,,,!!! Vas ne bole–niti posramljuju one stotine hiljada nevinih pobijenih i proceranih zrtava od Vardara do Triglava…*!

  • Kibic ima jedna izreka koja kaže: “ne diraj lava dok spava.” Potresla me Bigrafija ovoga poštenoga čovjeka i iskreno rečeno, zabolje me ko mu je što bio i ko mu je sto radio. Nijesmo ni mi drugi pali sa neba, pa da nebi mogli nešto reći o svojim precima.
   Bilo kako bilo, svi ovi što su pročitali ovu suzama natopljenu biografiju ovoga finoga čovjeka, sada znaju ko ih je vrjeđao i ko im je psovao sve i svakoga, mada su mnogi to znali ali iz postovanja i reputacije (špijinske,naravno) nisu htjeli da ga imenuju.
   Tako je to, kad na portalu naletiš na ” Mog gada, fakina ili kopila, kako je u svojim prethodnim tekstovima nazivao i vrjeđao mene i još poneke na Skalinom portalu, ovaj nježni i osjećajni pisac sopstvene ispovjesti.
   Puko si “Bakanski špijune” kao tikva.
   Nisi bolje ni zaslužio.
   A tebi kibicu da kažem, da mi ne svađamo Bokelje, bez obzira na nacionalnost, nego je samo više volimo od vas koji ste na svim prethodnim izborima, glasali protiv svoje Države i voljene Boke.
   DA JE VJEČNA CRNA GORA!

  • Moj grade i Prčanjaninu,pogledajte ovu bruku što je napisao za sebe šofer i doušnik Narodne Stranke devedesetih godina čiji je šef bio iz Banjana…koji je “rabotao” za dušmane svoga strica…
   Najmlađi Drinjak Mladen-najmlađi brac X Hrcegovačke brigade u istom bataljonu-pomoćnik puškomitraljesca,pogibe od crnogrskih četnika-čitaj Banjana-..avgusat 1944-u Broćanac-selo Janičići-koji danas počiva-na današnji dan 26.svibnja.2018.
   Idemo dalje…
   U ranim jutarnjim satima, 13. travnja 1941. godine, izvršen je napad pitomaca iz Podoficirske škole Bileća, kao i trebinjskih rezervista na nevino civilno hrvatsko stanovništvo općine Čapljina.
   Ova skupina starojugoslavenske vojske i četnika iskrcala se na kolodvoru u Gabeli nakon čega je krenula u dva pravca, prema Metkoviću i Čapljini.
   Zahvaljujući izvrsnoj Mačekovoj zaštiti naoružanom gevermašinom napad je zaustavljen, ali napadači su brzo slomili otpor mještana Gorice i Struga koji su bili slabo naoružani.
   Nekadašnji Emir, a sada Nemanja Kusturica porijeklom je iz Bileća. Ni jedan rat, ni jedna buna nije prošla, a da crnogoski četnici u suradnji sa lokalnim četnicima nisu ubijali, klali, pljačkali i u jame bacali Bošnjake Bileće i cijele istočne Hercegovine. Kroz sve to je prolazila i familija Kusturica. Emirov babo Murat doselio se u Sarajevo poslije Drugog svjetskog rata i bio je poznat po tome što je UDBI šmeko, dakle cinkario svoje prijatelje, poznanike i kolege. Niko nije želio imati neki bliži kontakt sa Muratom, pa je i Emir odrastao sa saznanjem da mu je babo pogolemo šmekersko govno. I umjesto da se odrekne svog babe, on se odrekao svoje vjere i svoje nacije. Emir se je posrbio i danas više laje od bilo kojeg Srbina. Valja mu se stalno dokazivati!
   U Domovinskom ratu Bileća je bila zloglasna po zatvorima. Bošnjački i hrvatski civili bili su 1992. mučeni i premlaćivani u Stanici javne sigurnosti i Đačkom domu u Bileći, gdje je bilo zarobljeno oko 150 ljudi. Sud BiH osudio je tri osobe na višegodišnje zatvorske kazne zbog tog zločina protiv čovječnosti. Osim tih mjesta, na području Bileće bilo je još nekoliko mjesta zatočenja : Hall, internat, civilni zatvor, podrum, logor, škola pričuvnih časnika i vojne barake.
   Pozdrav Mome gradu i Prčanjaninu
   Kotoranin

   • Đe ti je “Murate”-danas onaj “uklonjeni spomenik” u Bileći? Onamo,onamo i đe ostale tvoje “istine”—Zašto “Murate brate” zastade na”ćetnike Drinjake”-fale ti ona imena Hrvata vlasnika kuća u Prčanju-đe su “na silu-provalom” smještane izbjeglice-ćetnici”-iz Rvacke denokracke zajednice…? Đe su ti “crnogorce”—?!!!

    • Bruko i sramoto …
     Služio si i špijavao devedesetih godina za stranku onog “Banjanina” koja je baštinila četničku ideologiju onu ideoogiju koja ti je ubila strica…
     Ti si najveća bruka i sramota i nesoj, kosti strica ti se okreću u grob, četničino i advokate DF-ovski…
     Javio mi je Prčanjanin za kuću Vizina i za još neke ,čija imena ne želim da objavljujem zarad obzira prema vlasnicima tih kuća,a znaš ti bolje…
     To ti je bio posa…i onih tvojih doušnika prčanjskih, sada velikih Crnogoraca…

     • U kuću Visina bio je predratni student Više pomorske školo Nevres-dakle nije “izbjeglo lice”(današnji vlasnik “Boka gard”…i vlasnik plantaža školjki) sa porodicom..kojeg su kćerke Rikarda Vizina uselile -kao kuće pazitelja.,,,!!! Amo dalje..u koje još kuće smo “useljavali”-ki vaši u Kninskoj krajini ..Lici,Baniji(đe ste za kasapina ratovali),,Kordunu,,,Slavoniji,,,?!!! Amo kurepodrepaši…amo de.poitajte sa tijema “spiskovima”…

   • koja si ti bolesna osoba …okle bosnjaci 1941g?
    Trebao si reci turci i poturice ili po vjeri muslimani….te partizanske lazi mogu da koriste bolesni umovi ka ti i moj grad…mili je malo manje zaludjen..
    eto i slavnom. po svakom osnovu Emiru Kusturici(Nemanji) kome ne mozes biti ni braboljak brljas lazavinama….to je vas najvisi domet….jadan Jovo kad ga takvi brane..fuj

    • Ljuta ti si potomak Aga i Begova koji imadoše pravo na prvu a Boga mi i na još pokoju noć, punaniija 500 godina,običaj bijaše kod Srba…
     Znači u genetskom smislu ti si Turčin Srpske vjere, hrišćanske sekte…
     Što se tiče brabonjaka i Emira-Nemanje nesoja u svakom pogledu ,brbonjek bravi ,taman kao što si ti i nesoj Kusturica, miljenik tvoj i tvog idola Slobodana Smrdoševića…

     • Da je prosto moj Kotoraninu što su Age i Begovi imali privilegiju na prvu ne “bračnu” nego “j…..u” noć, nego ljudi ponovo došli da posjete najbližu rodbinu, u našoj preljepoj Boki. Kažu, prva ljubav zaborava nema.
      Posle 500 godina, Turci i dalje misle na svoje najbliže, kao što su Ljuta, Bokelj i najveća Kotorska špijunčina zvani “DRONJAK” koji i dalje živi u sopstvenoj zabludi ” najpoštenijeg čovjeka, našega grada.
      Evo ponovo da se osladite”TULUMBAMA” da ne zaboravite kako izgledaju i kakvog su”UKUSA”.
      PRIJATNO!
      Pozdrav Kotoraninu i svim mojim prijateljima na Skalinom portalu!

     • Smradu što smrdiš na ovom portalu, ne možeš napisati jedan jedini komentar a da nekoga ne okitiš vulgarnim ličnim uvredama Budaletino-maloumna- tebi koji se potpisuješ “kotoranin”
      je ovo upućeno Mrš, džukelo nevaspitana

     • Zamisli da je i tebe rodila Pravoslavka…?Pa bia bi i ti, ka srodniciti- ČOVJEK i DIKA vaše OBTELJI…!!! Ovako osta “sirak tužni brez obraza i ljuckostii (sve ti more stati u zrno prosa!)….!!!!!! Mašala,mašala,,,!!! bujrum

    • “DZUKELA” JA NE ULAZIM U RASPRAVE NA PORTALU ALI GA REDOVNO PRATIM KAO I SKALIN RADIO PROGRAM. TO JE JEDINI RADIO KOJI SLUSAM. NE ZNAM ZASTO SI NASRNUO NA KOTORANINA. MOJ JE DOJAM DA SE ON BRANI OD TUDJIH VRIJEDJANJA. POTENCIRA SE NESTO DA JE U BOKI STO NIJE. KAD TE NEKO KRIVO NAPADA NORMALNO JE DA CES MU ISTOM MIJEROM ODGOVORITI. ETO MENE KOTORANIN NIKADA NIJE UVRIJEDIO. NEKI DRUGI JESU NAJCESCE NA TEMU UVAZAVANJA TITA. NEKAD KASNO TO VIDIM I PRESKOCIM. RIJETKO ODGOVORIM. GODINAMA NAUCIS DA TE NE MOZE SVAKO UVRIJEDITI. SVI GRIJESE. SAMO NEKI MALO A NEKI MNOGO, MNOGO. ZA NEKIM OSTANE DA JE BIO COVIJEK, A ZA NEKIMA DA SU NISTA LJUDI I POKVARENJACI. MALA SMO MI SREDINA.
     IZVINJAVAM SE UREDNIKU STO U ZADNJE KUCAM SVE VELIKA SLOVA

     • “Krivo,krivo napada-..”-pa mu jezičina na “ljubav od iskona /po/skočila”…”ne volim ove sa brda gore što su ŠLJEGLI” …na svoje DUKLJANSKO-CRNOGORSKO MORE…zar ne,evo više od jednoga MILENIJUMA….Dakle, prije no se za Bokeze i Boku znalo….Dragi IVO-IVANO…?

     • Ivo ,
      Ja se ne sekiram jer ovaj što se potpisao imenom đukela mene ne može da uvrijedi ,on je uvreda sam po sebi,odnosno svojim postojanjem za ljudcki rod,uz poštovanje prema “stanovnicima” Azila u Kavač jer su oni doktori nauka za ovog džukca…
      klasična kukavica, četnička bagra.

 7. Jovo je čestit čovjek koji je svima pomagao. Mi pomorci dobro znamo kako je bilo teško dobiti ukrcaj. Jovo je svima činio i niko nije ostao neukrcan.
  Spremni smo doć u skupštinu da kažemo tome Šepelju da ne smije da napada Jova i da izmišlja o njemu gadosti jer se radi o čistim lažima koje on saopštava. Mi dobro znamo ko je kakav pa smo spremni da kažemo otvoreno i za Šepelja i za njegove drugove sve što znamo u skupštinu ako treba i ako se ovi napadi nastave. Veliki pozdrav Jovu

  • “Grupo” ja postujem Sudjica, ali nije njegova zasluga za ukrcaje, nego postojanje giganta kakva je bila Jugoslavenska Oceanska Plovidba! Valjda vi to kao pomorci znate?

  • “…da kažemo otvoreno i za Šepelja i za njegove drugove sve što znamo…”

   A šta to, mornari, znate “za Šepelja i njegove drugove”, a krijete? Da ima i “d” od države, vi bi već sjutra kod tužioca propjevali “pesmu o Šepelju”.

  • Sad i mene slusajte dragi Kotorani i ostali,
   Imam pouzdane informacije da iz Jugopetrolja PG sve vise Kotorana MORA da se ritornaje. (kad vec jugooceanija ima mijesta u komentaru)
   NIKO nije htjeo da se buni ni da strajkuje, nego ste kao p…pognuli glave. Neko uzeo otpremnine, a neko za PG. E sad ove iz PG ceraju ali bez otpremnina. Dunkve, ti su se z… Ali SVI ste bili p…. i JPK vise nije kotorski. Eto tako dragi, hrabri sugradjani, nastavite tako sa svim preostalim mrvicama u Kotor. Mozda i Katedralu sa Pjace od Sv.Tripuna nekako stave u PG kao spomen njenoj znameitosti!
   Star sam a muka mi je od vaseg kukavicluka!

   • tako je Bokelju…ovi sto se javljaju u ime pomoraca i kotorana su sljegli i od kuvar i konobora postadose oficiri pa nije cudo da hvale Jova….nego vidjet cemo hoce li ovaj tuzoti Jova za uvredu….

  • ovo nije Jovu prvi put da na Skali brlja jezikom ulicara..ne pristoji mu ako ima imalo istine u onome sto imputava kukavicki drugome…
   zasto se spusta ne njegov nivo…
   sto mu sve ovo nije na sledecoj skupstini licno rekao kad se vec spominju kukavice?
   Tada bi Skala mogla da dapravo i drugoj strani da odgovori….cudno da je Slavko ovo pustio bez odgovora prozvanog?
   Nego zna li ko kad je zakazano rociste gde Moskov sa Slavkom?
   as i volio prisustvovati

   • Pa ti si URA partijac. Znas nego se lud pravis vise nego li jesi! To brez tebe ne bi valjalo! Siguran sam da ces poc tamo! Cuti tu jado!

 8. Moj pozdrav Radiu Skali najboljem radiu u nasoj lijepoj CRNOJ GORI !!!!!!!!! Sve to zaboravljam kad vidim ove idiote sto pisu!

   • skaljarinu ne laprdaj..okle ti to da je iko protiv Skale? toliko ti je mozak poremecen da ne vidis ni stadion Bokelja….nije bilo kotoranina koji nije volio da ide na utakmice dok Jovo i drustvo ne postaxose rukovodioci….

 9. …Još te jednom upozoravam da ne LAŽEŠ i da samo ISTINU iznosiš na viđelo? Ja sa njom(istinom-dati?)problema nemam(poodavno-evo brezmalo 30 gdina),ali imaš tii tvoja družina..?
  E bora mi-i Njegoš šćaše po đe kad dvomisleno plasirat-ka onu “majmun sebe gleda u zrcalo-pa mu se čini da nije on-nego neko drugi”?

  E,eee..,a ja velju-svi koji lažu nemaju problema sa njom(istinom dati ?), jer se o jadu zabaviše svojim lažima-laganjem?

  Druže TITO-mi ti se kunemo da smo s’tvojega puta skrenuli POODAVNO-bježeči od istine-iz osobenih zrcala..?

  A ćaća nacije Ćosić-prevari se pa kaza..za svoje lažove..”a naši ka vaši..ponosni su na srpsko porijeklo i crnogorsku državnost”-davne 1993 plodonosne godine-kad je na vašemu nebu prosijala nova zvijzda-repatca.ožujka mjeseca-pridoda vam se Fićo-ministar pravde..dragi vi -te ste na jade od laži-ali zato problema nemate sa istinom..jerbo vas ne dotiče..bora mi?..

 10. Beskorisno je trošiti riječi na Šepelja.Nije on da govori ni na Vrata od Gurdića a kamoli u palatu Bizanti kojoj se temelji tresu od muke kad on i njegova družina govori.

  Nasuprot,o Jovu Sudjicu može se reći da njegovi korijeni mogu izdržati svako provjeravanje.
  Primjeran đak,fudbaler ,odvažni sportista i društveno politički radnik,besprekorni kadrovski direktor slavne Jugooceanije ,majka pomoraca kojima je davao hleb,znanje i izvanje u rukama bez hvale i plate.
  Niko ne može svojim ništavilom naružiti njegove vrline naslijeđene od Vukca Paštrovića ,iz plemena Junkovića-Sudjića iz sela Glušica blizu Buljaričkog polja,čije je viteštvo kao etička vertikala jedinstvena poruka ,koga narodni sud progna iz rodnog kraja i doma ali mu ga nikako ne isčupa iz srca i ponosa,neokrenu ga protiv čovječnosti.On se u teškoj muci priključi Đulji Ivanovu i Ivezi Vukovu.,kao svi vitezovi.
  Zato Jovo slobodno koračaj uzdignute glave po Kotoru.

  • Počijevala u miru božijemu “Jugooceanija”..koju neko potopi? A ko reci brale ispod “kapele-bezčašća vašega-za spas srpstva i kosova”..u onoj vašoj ABlejalici-kontrarevoluciji-1989 godine!!! Đe vam je slavna Jugooceanija ZOBNICA sa JUGOPETROLJEM-svakolike Crne Gore-dok je niste očeruali sa onijem Jaukosagrane ministrom i direktorom…-dragi “ispod kapeleklepetuše-zastiđa..dok je svijeta i vijeka…!!!

   • Ćuti fukaro,
    Zamijenio si petokraku sa kokardom, postao od komunistickog ,ćetnicki spijun za ćetnicku stranku devedesetih, ti ces nesto da napises protiv za Jova Sudjica fukaro !
    Jovo je ostao dosledan Crnoj Gori i evroatlantskim integracijama a ti velikosrpskoćetnickim integracijama i savezima ,sram te bilo fukaro.

    • …javno je reka da su Narodnu stranku (po tebi ćetnićka!) formirale 90 godina- pasanog XX krvavog ustaško četničko zelenaško balističko croati ljiljaninsko belogrdejskog i pitaj boga kojih još nesoja i govana od govana (tzv višestranačje.neofašista od Vardara do Triglava)-UDBE Srbije i Crne Gore.via pokonjeg Vukašina Maraša operativca savezne UDBE..Ja neznam ko laže?! Ali zasigurno ti se dragi Moj gade razlikuješ od pojanja akademika Novaka Kilibarde..Daj bolan usaglasite se (dal je četnička ili demokratska?)-već jednom zarad povijesti..i one prave Narodne stranke iz 1905-u Knjaževini Cara Junaka…moj lipi gade nad gadovima?!!!

     • …umalo zaboraih-a đe su ti bolan Prcajutenjaninu oni spiskovi vlasnika hrvackih kuća na Prčanju-“đe je onaj poznati ćetnik” na silu u te kuće smiještao izbjeglice iz Hrvacke-navodno samo one koje su utekle ispod noža tvoje/vaše kama vojske..! Dal si sinoć 24.svibnja na RTV Sribije gleda krajinu u emisiji “DA možada NE”..od autora Ličanke Olivere Kovačević..?

     • KRV NIJE VODA…
      ZA ČETNIKA J.D. PODRIJEKLOM IZ BILEĆA…
      BILEĆA – Ravnogorski park, podignut u čast Jugoslovenske vojske u otadžbini (JvuO), koji krase djela vajara Milivoja Bokića, svečano je otvoren danas u Bileći, simbolično na 70 godina od njenog pada u Drugom svjetskom ratu, uz veliki broj gostiju iz cijele Srpske, Srbije i Crne Gore.
      Nakon toga, uslijedilo je osveštanje parka i otkrivanje spomenika. Osveštanju je prisustvovao vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije koji je ovaj spomenik ocijenio najljepšim podignutim u Republici Srpskoj u posljednjih 70 godina.
      – On nije samo lijep zbog toga što je djela u njemu radio naš vajar Milivoje Bokić, već i zbog toga što je iznikao na ovakvoj zemlji i ovakvim temeljima. Nema bolje zemlje da na njoj iznikne nešto dobro od duboke zemlje dobroga i čistoga srca – rekao je Grigorije.
      Vojvoda Slavko Aleksić
      – Bileća je pala, a brigada je otišla u legendu, njihova mučenička smrt je zadužila sve nas. Bileća je oduvijek bila trn u oku Partizanima zbog svog strateškog položaja i zbog borbenosti njenih privrženika. Hiljade neuspjelih napada Partizana odbijali su se o prsa četničke tvrđave koju je Draža Mihajlović nazvao Moj Alkazar i odlikovao Karađorđevim ordenom za hrabrost komandanta brigade Miloša Kureša zatim njegove komandante bataljona i hrabre vojnike poput braće Milićević. Osim toga, Bilećka brigada je dobila najveće vojno odlikovanje za trupu od komandanta Draže Mihajlovića – istakao je Aleksić i dodao da ovaj spomenik ne treba da bude spomenik raskola i novih podjela, već spomenik ujedinjenja.
      Neka pročitaju komentatori o porijeklu J.D.sa Prčanja
      Četnički nesoj, advokat četnički i DF-ovski,f…
      Moj Grade i Prčanjaninu veliki pozdrav od Kotoranina

  • Malo ih je ukrcao na brod i dao im koru kruva. Iste današenje kotorske političare iz prvoga reda i neka muče ako imaju imalo obraza.

   • ..a tebe niko neće da ukrca na vapor-evo više od 20 godina bora mi i obraza mi tvojega-koji znaš da je i Lale Zuber bio u daljem kokjenu(po ženskoj liniji) iz Paštrovića..đe su mu Ribeli potla 1945 oduzeli mnogo hektra zemlje i imovine ostale(ka tvojemu đedu dragi amigo.)-zarađene na brodovima -ne Jugooceanije-nego Zecke plovidbe-ofis današnja “Kamelija”-poljana Račeta-Tabačina..? ..Kakva slučajnost-Paštrovići imali brodove i na njima ukrcavali “gladne” i davali im koru kruva? I gle čuda ti isti postali današnji pulitičari kao i njihovi “gladni preci”..? E moj lipi i dragi ONAGARU sa potoka Zvijer onjak-ti vazda u sriijedu-četvrtkom s’proljeća i jeseni-kad ti Bensedini ne pomažu-miti oni drugi Lorko zepani..po babina linija Erceg bosna..iz čopora kopiladi bečkih konjušara..?

    • Sp.ačino špijunska. Opet Bensedini i ostali ljekovi u tvome sijanju mrznje.
     Koja kopilad avetinjo. Bolje da je tebe ta.. izdr… nego takvog demona napravio.
     ŠPIJUN BIO, ŠPIJUN I OSTAO!

     • Moj grad, prijatelju,
      Narodna kaže; prebaci na drugoga ono što si ti,
      Tako ovaj J.D. špijun i odvjetnik četničko DF-ovski ,porijekla -produktna ercegovačkih bračnih noći na koje Age i begove imadoše pravo punija 500 godina, znači bez gena i porijekla slovenskog a kamoli srpskog ,želi vrijeđajući druge prabaciti na druge ono što je on,neću upotrebljavati riječi koje je on upotrebljivao jer nisam nesoj kao on,a još mu je malo to nego vrijeđa pokojne i izmišlja lažavine što govoro koje je to kukavica i fukara četnička.

 11. Kotor je prsa’!
  Da li je Kotorana barem malo stid sto su do skoro upravljali gradom Sudjic,Aprcovic,Kascelan,Roganovic i ostala “pamet” iz Dps-a a danas Sepelji,Potpare,Bernardi,Pejovici,Jovanovici,Moskovi,Vukasovici i kompanija?
  Nije vas stid,a?
  Opet bi zaokruzili i jedne i druge,onako po “kotorski”?
  Samo da imamo feste “ala maka”!

 12. Gospodin Sudjic je poznat kao vrstan govornik, izuzetno literarno potkovan, tako da ovaj tekst najbolje oslikava tu književnu gromadu.
  Gospodin Sepelj je zaista neki muckaros kao i svi oni iz te partije, pa eto- susret dvije literarne i ostale gromade.

 13. Šepelj je lažov kao što Jovo kaže i voli da ljudima prišiva svašta. Što nije Jovu kazao u lice sve što je kazao poslije kad ga nije bilo. Zato što je kukavica i to ne rade ljudi. On ne smije da bude odbornik ali su svi njegovi kolege partijske ista mustra.

 14. Evo izvadak rijeci iz literalnog teksta jednog poslanika. – Lazov, omastio brk, prevarant, jeftin lazov, provjerena kukavica, klovnovska figura, laze Sepelj kad zine, umno osakacen, izvinjenje psu sto ga poredim sa ovim nistavilom. A Sudjic za sebe : Sepelj koji ima porive da napada postene.

 15. Kotorani vi znate da je sve istina što govore Suđić i Šepelj, jedan o drugom. Malo bi se imalo što dodati, lijepo nee sigurno.

 16. Gospodine Šepelju, bilo bi dobro, a i poželjno da čujemo odgovor gospodinu Suđiću.
  Ovđe su iznesene mnoge tvrdnje sa kojima bi se trebalo pozabaviti tužilaštvo. E sada gospodine Šepelju dokaži da je ovo neistina, ali ne uvrjedama,pljuvanjem i ostalim uličarskim manirima, nego činjenicama.
  Gospodine Suđiću i vrjeme je više bilo, da se neko na ovaj način obrati Šepelju i njegovoj uličarskoj družini.

   • Peci, peci pogacu kad bumbis pa ces manje slova faljivat “gvorices” jasnije. Nego mozes li ti takav ikog uvrijediti raznoimeni?

    • ..jer iskren da bidnem.ovaj prvi dio riječi-tvoje osobenice “insan” ne odnosi se na tebe dragi SELO MOJE-ali ovaj drugi(ajvan”) je 100% tvoj EGO…!!! Oprašćaj…

    • Nauči ruralac-SELO MOJE..ne radi se o “raznoimenim”..nego o naslovu određenog napisa-komentra insanajvana-poput tebe iz drugog dijela ..tvog EGA…

  • Mome g)r)adu
   “…E sada gospodine Šepelju dokaži da je ovo neistina, ali ne uvrjedama,pljuvanjem i ostalim uličarskim manirima, nego činjenicama. …”

   Šta je cinizam? Cinizam je kad Moj g(r)ad poziva nekoga da iznese argumente, bez uvrIjeda… I tako piše lik koji, sa “Kotoraninom”, vodi sramotni primat na ovom portalu po broju vulgarija i uvredljivih etiketiranja posjetilaca komentatora.

   • Boli,boli i samo boli!
    Kotoraninu samo napred, protiv ovakve Četničke olo.i, sve dokle se ovaj sm.ad ne raščisti od Spektatora i njegove družine.

    • Evo me prijatelju Moj Grad,
     Četnička ideologija je poražena i gubitnička ideologija,ubrzo u Kotor gube vlast,Kotor vode oni koji ne priznaju državu ,kakva sprdačina od vlasti…
     Čudi me za Šepelja da je u koaliciju sa četničinama…znam ga dobro…
     Ali ima ona narodna ;
     “Ko sa đaolom tikve sadi razbijaju mu se o glavi”
     A Jovo neće nikom ostat dužan…znam ga dobro,pa tako neće ni Šepelju…
     Šepelj ima jezičinu šporku ali je trebao usmjerit na drugu stranu,na one koje bi i njega bacili u nabujalu rijeku kada im više ne bude trebat.
     Nadajmo se ubrzo odlaskom četnika početnika sa privremene vlasti u Kotoru
     i da se pokrenu istrage za malverzacije koje su učinjene za kratko vrijeme vladavine-silovanja Kotora od koalicije zvana PAUČINA.

     • koji si ti mozak….pa nisu oni pali sa neba 2006g kao moj grad …skaljar i kotoranin(mili je pao brod) vec si IZABRANI LEGALNO I LEGITIMNO OD VECINE GRADJANA MOTORANA KOJI NIKAD NECE VISE GLASATI ZA LOPOVE

     • kamo porazena..pa gledas li ti uopste sudjenje cetnicima Ravnogorskog odreda…Sta je sa Kolasinskim etnickim odredom..beranskim….pluzinskim…kotorskim….budvanskim…baranski odred ljubimaca pecenih prasadi itd itd…

    • SURANJU , Spectatotu, Ljuta, Djuro, Adio Mare itd lijep si nema se tu dodat. Danu jos jednu pozu ka na slici 25 studenog lanjske godine! Iz grupne fotke viris ka iz rupe- BM riznica duhovnih kulturnih vrijednosti. Bas im ti trebas zato i jesu u p.m. Mici se jado mici se!
     A dje si “Marko” ljudino u odlasku tzv vlasti?

    • Da nijesi umislio da si soko, a Ljuta? Prije da si svraka! Svaki bi se posteni Srbin od tebe odreka jer ti si otpad dje god da se nastanis!

   • Dražesni SELO MOJE..poslušaj me pa promijeni zrcalo (reka Njegoš:”majmun sebe gleda u zrcalo”)-dako ti novo zrcalo-ogledalo potvrdi ono što nijesi stio da vidš sebe u tvom starom zrcalu….

 17. PROMIJENITE IME NA SVE KOMENTARE, PA STAVITE SKALA RADIO PROTIV DEMOKRATA. EVO BRATE MILI ZADNJIH 10 POSTOVA SAMO O DEMOKRATAMA. DOSMRDJESTE VISE

  • A što si na ovaj pirtal kad su ti dosmrđeli.Svaka im čast I treba jer su oni jedni najveći lažovi kako reče Suđić s imenom I prezimenom I brao mu ga.
   Evo I ja imam ime I prezime.

   • Ja sam mislio da je ovo portal dje cu ponekada nesto lijepo cuti, a ono jedno te isto, od jednog te istog, o jednome te istome. Evo dobro rece, ne da necu, nego nikada vise necu na ovu negativnu stranicu moj dobri i iskreni po imenu i prezimenu DJURO PETROVICU.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].