Judo klub “Kotor” se opet okitio medaljama

0
Judo klub “Kotor” sa takmičenja

Proteklog vikenda Judo klub “Kotor” je učestvovao na međunarodnom Memorijalnom turniru “Tajmir Nola” u Makarskoj koji je okupio 366 takmičara iz 30 klubova.

Kotorani su se predstavili sa pet takmičara, pioniri 2006. godište, a pored takmičenja u njihovoj uzrasnoj kategoriji, učestvovali i u takmičenju starijih godišta 2004/2005.

Judo klub “Kotor” je osvojio pet zlatnih medalja, jednu srebrnu i dvije bronzane.

Zlatne medalje:

Nikola Petrović – 30 kg.(U 10)
Petar Popović – 50 kg (U 14)
Petar Popović – 50 kg (U 16)
Đorđe Perišić – 60kg (U 14)
Ilija Popović – 60kg (U18).

Srebrna medalja:

Petar Pajović – 66 kg (U 14)

Bronzane medalje:

Đorđe Perišić – 66 kg (U16)
Petar Pajović – 66 kg.(U 16)

“Naši borci imali po četiri pobjede do zlata. Naš takmičar Nikola Petrović (U 10) je osvojio pehar za najboljeg takmičara u konkurenciji poletaraca. Naši pioniri (U 14) su osvojili pehar za najuspješniju ekipu. Moram pohvaliti i Petra Popovića koji je u dvije uzrastne kategorije osvojio zlato pobjedivši u osam borbi”, naveo je Dejan Popović, trener kotroskih džudista.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]