Jutarnje vježbe ispod kotorskih zidina

5
jutarnje vježbe ispod kotorskih zidina

U ranim jutarnjim satima, kako nam javljaju naši slušaoci, grupa mlađih ljudi donese prostirku i vježbaju.

Lijepa slika ispod starih kotorskih bedema.

Prolaznici, nenaviknuti na ovakve slike gledaju znatiželjno, a još nikoga nema da se uključi i rekreira na ovaj zanimljiv i sigurno koristan način.

5 KOMENTARI

  1. Budimo pošteni i sjetimo se našto je ličio ovaj sadašnji park i ovaj dio zidina prije 6 sedam godina.
    Maja Ćatović je otvorila ovaj prostor i dala nalog da se očiste i otvore konačno vide i osvijetle grbovi kod Centa za kulturu. Posađeno drveće i cvijeće, postavljene klupe. Nego nam je kratko pamćenje. Reci i ono što jest i ono što je dobro i vi biste se mogli sjetiti na Skala radio nemojte samo kritikovati.

    • Ne kritikuje Skala, i ovo sto sam napisala nije kritika nego opaska. Uredjen park a oni neka gazu travu i cvijece eto kako sam sebi Davore skaces u usta. Sigurno da je sve lijepo uredjeno ali mi ne ide da se tuna čepe i figuraju od rane zore. To je da će ti bit IN i da je u modu sada fitnessi i ginastica i rastezanje na prostirke.
      Treba poć neđe u dvoranu ili dje nije zasadjena trava i cvijeće i što ih moramo mi gledat kako se razvukuju po tijem dekama.NE KRITIKUJE OVO SKALA da se razumijemo nego je samo moj komentar oli ne mogu komentarisat. to je demokratija da mi nešto basta ali ne.

  2. Ma ovo je san snova Marko. Da oće da očistu bedeme i da radu nesto korisno a ne da se namještaju pored bedema kao pupe u izlog sa dizanjem noga i tijem prostirkama. Neka ih doma prostiru i sto mora da ih narod gleda. Danas ima onih što nemaju ni za kruva a ne ovi sa prostirkama da se čepe ođena. Nemam ništa protiv ali što to demonstriraju da ih narod gleda. I mi nudisti ćemo doć tuna pa ćemo se skinut ranom zorom kao od majke rođeni i šeđet do podna tun i sunčat gu….Sve je to lijepo ali neka čine to drugdje no ne na rivu i ispred zidina staroga grada.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]