Kad zataji vd direktorice kotorskog Kulturnog centra

2
VD direktorice, ovo se desilo prije 6 dana!

Na oglasnoj tabli kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurković“ postavljen je plakat koji obavještava javnost da Pjevačko društvo Grbalj organizuje tradicionalni koncert izvornog pjevanja, običaja i igara.

Na plakatu su upisani i učesnici. To su Pjevačko društvo „Grbalj“, Folklor „Nikola Đurković“ Kotor, „Teatar 303“ Kotor, guslari, diplari i solo pjevači.

Tek pažljivim čitanjem zainteresovani će vidjeti da se ova kulturna manifestacija već desila prije 6 dana, tačnije 14. januara 2018. godine.

VD direktorice kotorskog Kulturnog centra Marija Bernard nije stigla od brojnih obaveza da ukloni plakat sa oglasne table. Kako nema povjerenje u članove svoga kolektiva, o čemu govori izopštavanje zaposlenih iz organizacije ovogodišnjeg tradicionalnog karnevala, mora sve poslove da obavlja sama ili u konsultaciji sa resornim opštinskim organom. To je, pretpostavljamo, jedini razlog što se agilna vd direktorica, inače vjenčana kuma predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića ne snalazi najbolje na kotorskoj kulturnoj sceni. Zbog toga nije ni mogla da skine plakat. Na kraju, zar nije bolje da makar nešto stoji. Pa nema veze što nije aktuelno i što se već desilo.

Pretpostavljamo da će vd direktorice reagovati čim pročita ovaj tekst. Vjerujemo da će smoći snage da hitno reaguje i ukloni plakat kako ne bi i dalje dezavuisala građane kojima je u srcu poj naroda svoga, gusle i diple otečestva.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]